Borussia Dortmund järjesti harjoitukset, joiden päätähti oli maailman nopein mies, Usain Bolt. Jamaikalaisen pikajuoksijan jalkapallourasta on riittänyt keskustelua, mutta ainakin Dortmundin päävalmentaja Peter Stögerin mukaan Boltista ei ole, ainakaan vielä, jalkapalloammattilaiseksi.

– Kaikki on kiinni perustoiminnoista ja liikkeestä, mutta tärkeintä oli, että hänellä oli hauskaa. Mielestäni hän on lahjakas, mutta jos hän haluaa pelata korkeimmalla tasolla, hänen täytyy tehdä paljon töitä, Stöger sanoi Goalin mukaan.

Bolt on omien sanojensa mukaan puhunut Manchester Unitedin manageri José Mourinhon kanssa futisurasta. Viimeisimpänä hän sanoi, että testiharjoitukset Dortmundin kanssa kertovat lopulta sen, aikooko hän tosissaan ryhtyä jalkapalloammattilaiseksi. Näillä näytöillä vastaus on kieltävä.

– Fysiikka, mitä hän tarvitsee toisessa lajissa, on täysin erilainen kuin mitä hän tarvitsee jalkapallossa. Mutta se oli todella hauskaa meistä. Oli kunnia tavata hänen kaltaisensa kaveri ja tehdä töitä hänen kanssaan, Stöger sanoi kohteliaasti.

Katso video alta, jossa Bolt tekee komean puskumaalin harjoituksissa. Jos et näe, voit katsoa sen tästä.