Ei pelkkää positiivista – MM-kisapelaajat kritisoivat oman maansa pelipaitaa, katso kuva paidasta

© Kuva: Getty Images

Useiden maajoukkueiden pelipaidat ensi kesän MM-kisoihin on julkistettu. Yleiseen tapaan kuuluu, että pelipaitoja kehutaan ja niitä hehkutetaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Poikkeuksiakin löytyy.

Costa Rica selviytyi ensi kisan MM-kisoihin CONCACAF-liiton (Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian jalkapalloliitto) karsinnoista. Costa Rican pelipaita ei miellyttänyt kaikkien pelaajien silmää. Katso pelipaita alta, jos et näe, katso tästä. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen).

Espanjan La Ligassa Deportivo La Corunassa pelaava Celso Borges kertoi mielipiteensä espanjalaiselle AS-lehdelle.

– Loppuen lopuksi sillä ei ole niin paljon merkitystä. Henkilökohtaisesti en pidä siitä kovin paljon, se on yksinkertainen paita, mutta siinä on jotain kuvioita. Paita päällä pitää kuitenkin pelata hyvin, Chilen kapteeninakin esiintynyt Borges sanoi.

Myös toinen Costa Rican pelaaja yhtyi Borgesin mielipiteeseen. Huuhkajien keskikenttäpelaaja Rasmus Schüllerin pelikaveri Minnesota Unitedista Francisco Calvo ei lukeudu paidan faneihin.

– En pidä siitä hirveästi, se on yksinkertainen malli. Olisi voinut odottaa jotain hieman erilaista MM-kisoihin, jotain erilaisia yksityiskohtia, mutta tuo on nyt se malli, joka valittiin, Calvo sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.