Jollen Danger Zone: Joel Pohjanpalolle vihdoin minuutteja – näin mies itse kommentoi katkeraa derbyä

Pitkästä aikaa tuli sitten mukavasti minuutteja. Pelasin toisen puoliskon katkeraksi muodostuneessa ottelussa Kölniä vastaan. Köln taikoi paikallispelissä varmaan kauden parhaan esityksensä ja me, no ei niin kovin hyvää.

Mutta ei toisaalta ihan huonoakaan. Meiltä lensi yksi kaveri ulos jo ensimmäisellä jaksolla ja se tietysti vaikutti peliimme. Olimme maalin takana, kun toinen jakso alkoi ja minä pääsin kentälle.

Itse en oikein paikoille päässyt, yritin tietysti ihan hullun lailla.

Yritimme kääntää peliä, sillä matsi oli todella tärkeä meillekin. Saimme aikaan jotain, mutta tietysti yhden miehen alivoimalla pelaaminen näkyi varsinkin hyökkäyksessä. Saimme painettakin luotua, joitakin paikkoja myös, mutta ei sellaista myllyä, jota toivoimme. Itse en oikein paikoille päässyt, yritin tietysti ihan hullun lailla.

Joel Pohjanpalo pääsi pitkästä aikaa tositoimiin Kölniä vastaan.

Peli ratkesi oikeastaan siihen, kun Köln teki 2-0 maalin. Se oli meiltä täydellinen lahja. Yritimme puskea pallon puolesta kentästä omalle molarille ja tietysti Kölnin kaveri pääsi väliin ja teki maalin. Sen jälkeen oli vähän epätoivoista, tosin usko ei missään vaiheessa loppunut, minuutit kylläkin.

Kölnille hatunnosto hienosta taistelusta. He nousivat jumbopaikalta HSV:n ohi ja heillä on edelleen saumat pysyä sarjassa. Mainz on viiden pisteen päässä. Meille tappio oli tietysti paha, koska Bayernin jälkeen Bundesliiga on todella tasainen.

Schalke on toisena meistä viisi pistettä perässä ja Dortmund kolmantena neljä pojoa meitä edellä. Luke Hradeckyn Frankfurt on tällä hetkellä neljännessä Mestarien liiga -paikassa kiinni, mutta me olemme vain pisteen heitä perässä. Meidän jälkeemme tulee sitten kierroksen sensaation, Bayernin kukistamisen, esittänyt Leipzig.

Neljän sakissa on tietysti meidänkin tavoitteemme ja siihen on täysi mahdollisuus yltää.

Tämä tarkoittaa, että maajoukkuetauolle lähdetään siitä tilanteesta, että kolmelle jäljellä olevalle Mestarien liiga -paikalle on tyrkyllä viisi joukkuetta. Neljän sakissa on tietysti meidänkin tavoitteemme ja siihen on täysi mahdollisuus yltää. Pitää vain taas katsoa, että kaikki pelaajat pysyvät kentällä eikä vastustajalle anneta halpoja maaleja.

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo