Nyt on tähtiloistoa. SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo kokosi oman Dream Team -joukkueensa kaikista mahdollisista aktiivipelaajista. Tulivoimasta ei ainakaan jää tämän unelmakokoonpanon menestys kiinni.

Pohjanpalo valitsi joukkueeseen todella hyökkäävän pelitavan, johon yhdistyy välitön prässääminen. Pelisysteemiksi valikoitui 3-5-2, jossa laitapelaajina nähdään todella hyökkäävät vaihtoehdot: Cristiano Ronaldo sekä Neymar.

Kärjessä vaikuttavat Sergio Agüero sekä Robert Lewandowski. Heidän alapuolella murtavia syöttöjä antavat seurakaverit Philippe Coutinho sekä Lionel Messi. Hieman perusteluja tämä yltiöhyökkäävä kokoonpano kaipaa:

– Kaikki varmasti tässä vaiheessa miettivät, että aika hyökkäävä kokoonpano on nyt taululla. Luottaisin siihen, että välitön prässi olisi erittäin kova. Jokaisen pallonmenetyksen jälkeen pakka olisi niin ylhäällä, että saisimme aina pallonriiston nopeasti aikaiseksi. Näin pääsisimme puolustamaan aina eteenpäin, Pohjanpalo puntaroi yllä olevalla Sportti TV:n videolla.

Katso koko Pohjanpalon Dream Team yllä olevalta videolta. Lisäksi ota seurantaan myös Sportti TV. Katso myös aiemmin julkaistu Pohjanpalon valitsema Dream Team entisistä tai nykyisistä pelikavereista tästä.

Osallistu myös kisaan SuomiFutis-sivuston Facebook-sivulla. Kisassa arvotaan Suomen A-maajoukueen kannattajahuivi. Kisaohjeet löytyvät tästä Facebook-päivityksestä (linkki).