TPS tiedotti naisten edustusjoukkueen valmennuskuvioista keskiviikkona. Valmennusvastuun ottavat kolme valmentajaa, Timo Saari, Joonas Laurikainen sekä seuraan paluun tekevä Juha Reini.

TPS:n naisten joukkueen valmennuksessa on ollut tuulista harjoituskauden aikana. Vetovastuun joulukuussa ottanut Tomi Ruuhikorpi joutui jättämään tehtävän maaliskuun alussa, sillä hyppäys junioripuolelta naisten edustuksen päävalmentajaksi koettiin liian suureksi.

Nyt Palloseuraa johtavat kolme samanarvoista valmentajaa, joten selkeää päävalmentajaa ei ole. Naisten liiga käynnistyy jo ensi viikon lauantaina 24.3., joten uudella valmennusryhmällä on todella vähän aikaa askelmerkkien löytämiseen ennen kauden avausottelua. TPS kohtaa avausottelussa vieraskentällä Ilveksen.

– Saimme loppujen lopuksi aika nopealla aikataululla kokeneen, ammattitaitoisen ja koulutetun valmennusryhmän kokoon. Se oli mielestämme kaikkein paras ratkaisu tässä tilanteessa. Timo tuntee jo joukkueen hyvin, kuten myös Joonas, joka tulee mukaan seuran sisältä. Meillä kävi nyt hieman lisäksi tuuriakin, kun saimme Juha Reinin tähän kokonaisuuteen mukaan.

– Tällä kolmikolla on varmasti ammattitaitoa ja kokemusta jakaa järkevällä tavalla keskenään joukkueen päävalmentajavastuu, TPS juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kari Uronen kertoi seuran nettisivuilla.

Reini on tuttu mies TPS:lle, sillä hän työskenteli vuosina 2013-15 seuran toimitusjohtajana. Pesti vaihtui lopulta urheilutoimenjohtajaksi, mutta Reini erosi tehtävästä kesällä 2015. Peliurallaan Suomen A-maajoukkuetta edustanut Reini on työskennellyt valmentajana muun muassa VPS:ssa Petri Vuorisen aisaparina vuonna 2009.

TPS sijoittui viime kaudella neljänneksi Naisten liigassa.