Uutisoimme torstaina FC Interin entisen markkinointijohtaja Carita Varjosen avautumisesta sanomalahti Turkulaiselle. Varjonen siirrettiin hänen omasta mielestään tylysti sivuun Interistä, kun myyntipuoli ulkoistettiin.

Lue uutinen Varjosen ulostulosta tästä.

Varjonen sanoi haastattelussa, että vetovastuu olisi siirtynyt Interin johtamisesta puheenjohtaja Stefan Håkansin pojalle Joakim Håkansille. Varjonen, joka siirrettiin Interistä Alfons Håkans Oy Ab:n palvelukseen, kyseenalaisti myös Joakim Håkansin toimintatavat seuran johdossa.

– FC Inter Turku Oy on osa Alfons Håkans -konsernia. Minä olen konsernin toimitusjohtaja. Interissä olen juniorityöryhmässä kehittämässä toimintaa, Joakim Håkans vastasi Iltalehdelle omasta roolistaan.

Varjonen väitti lukeneensa tiedotteesta, että hänet on siirretty muihin tehtäviin, eli pois Interistä.

– Ennen Varjosen siirtymistä takaisin Alfons Håkans Oy Ab:n palvelukseen hänen kanssaan käytiin yhteistoimintaneuvottelut. Varjosen toimenkuva on hänen työsopimuksessaan kirjattu markkinointijohtajaksi, Håkans avasi.

Joakim Håkans kertoi myös, että päävastuu Interin toiminnasta on yhä puheenjohtaja Stefan Håkansilla, mutta he keskustelevat asioista yhdessä.

– Hän asuu talvisin Nizzassa äitini kanssa, ja kuten perheyrityksissä on tapana, niin sovimme asiat yhdessä puhelimitse, Joakim Håkans avasi.

Lue Iltalehden juttu aiheesta tästä.