Liverpoolin monivuotinen luottotoppari hengenvaarallisessa tilanteessa – pelikaverin nopea toiminta pelasti

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin keskuspuolustuksessa vuosina 2008-2016 pelannut kovaluinen slovakkitoppari Martin Skrtel joutui sunnuntaina kammottavaan tilanteeseen. Meneillään oli ystävyysottelu Slovakian ja Thaimaan välillä. 33-vuotias Skrtel sai 27. peliminuutilla thaimaalaispelaajan kovan keskityksen epämiellyttävästi suoraan kasvoihinsa ja putosi tajuttomana maahan.

Videotallenteet tilanteesta paljastavat, kuinka Skrtel on täysin kanttuvei ja miten miehen silmät seisovat päässä. Skrtel oli vaarassa tukehtua kieleensä, mutta pelikaverin nopea toiminta pelasti hänet hengenvaaralta. Pelaaja tarttui kiinni Skrtelin kieleen ja vastasi välittömästä ensiavusta ennen kuin lääkintähenkilöstö ehti paikalle.

Tapahtuneesta selvittiin säikähdyksellä, ja pelin jälkeen Skrtel itse ilmoitti olevansa kunnossa.

Unilad-sivusto teki onnellisesta lopusta huolimatta erittäin asianmukaisen huomion. Kun kentällä tapahtuu noin vaarallinen tilanne, luulisi olevan kaikille selvää, että pelaaja vaihdetaan pois kentältä. Sisukkaansa taistelijana tunnettu, nykyisin Fenerbahcea edustava Skrtel jatkoi kuitenkin pelaamista aina 73. peliminuutille saakka. Vastuutonta toimintaa?

Slovakia voitti ottelun maalein 3-2.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!