Arsenal-Manchester City
Torstaina 1.3 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigassa pelataan torstaina poikkeuksellisesti Valioliigaa, kun yhteen iskevät alavireinen Arsenal ja vakuuttavaa mestaruutta kohti kulkeva Manchester City.

Manchester Cityn yli maalin vierasvoitolla saat rahasi lähes kolminkertaisesti takaisin Coolbetin kautta. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

Manchester City -1 – kerroin 2.95! Ja ensitalletus tuplana

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Arsenal ei ole enää takavuosien vireessä. Joukkueesta on pitkin vuotta myyty tähtipelaajia kilpaileviin seuroihin, kuten mm. Alexis Sanchez Manchester Unitediin, Olivier Giroud Chelseaan jne. Arsenal ei kuulu enää Valioliigan top 5-seuroihin, ja joukkue joutuu todella taistelemaan paikasta ensi kauden europeleihin. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, liigacupin finaalissa joukkue nöyrtyi juuri ManCitylle 0-3 viime sunnuntaina.

Yksi voittopokaali on jo Manchester Cityn hallussa, kun se kaatoi Arsenalin viime sunnuntaina. Valioliigan mestaruus on muutamaa voittoa vaille valmis, joten motivaatiota tähän huippuotteluun ei tarvitse metsästää. Sergio Aguero on iskenyt jo 21 osumaa tällä kaudella, Raheem Sterling 15. Kaksikko miehittää Valioliigan maalipörssin sijoja kolme ja neljä.

Arsenalilta sivussa ovat koko kauden poissa ollut Santi Cazorla, Alexandre Lacazette sekä mahdollisesti Mesut Özil ja Aaron Ramsey.

Myös Manchester Cityllä on omat loukkaantumishuolensa, kun siltä sivussa ovat Benjamin Mendy, Fabian Delph ja mahdollisesti Jesus Gabriel, Raheem Sterling ja Yaya Toure.

Arvio

Arsenal on tällä hetkellä välitilassa, josta sen olisi löydettävä tiensä ulos mahdollisimman nopeasti. Kokoonpano ei ole enä Valioliigan top-tasoa, vaan pikemminkin sarjan keskitasoa vastaava. Lisäksi pelaajisto vaikuttaa välillä haluttomalta kentällä. Runkopelaajien loukkaantumiset vaikeuttavat tilannetta entisestään.

ManCity on vieraissakin suosikki voittamaan ottelu, toki mm. Raheem Sterlingin pelikunto kannattaa tarkistaa ennen ottelua. Lannistunut ja epävarma Arsenal on tällä hetkellä vain suupala vahvalle Citylle.