Manchester City-Chelsea
Sunnuntaina 4.2 klo 18.00
Valioliiga

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kierroksen ehdoton helmi, kun Machester City ja Chelsea kohtaavat.

Manchester City on yhdessä Liverpoolin kanssa kauden hyökkäysvoittoisin joukkue, ja lähtee otteluun ennakkosuoskikkina. Chelsea pystyy haastamaan myös vieraissa ja ottelulle löytyykin korotettu kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Manchester City voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin – kerroin 3.75!

Lyö vetosi ilmaiseksi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään

JOS CITY VOITTAA, tienaat 25€ panoksella 93,75€ ja saat lisäksi 50€ ilmaisvedot
JOS VETO EI OSU, sinulle hyvitetään 2×25€ ilmaisvedot eli yhteensä 50€ pelirahaa

Manchester City on jo pitkään ollut käytännössä Valioliigan mestari kaudella 2017-2018. Eroa sarjakkoseen Manchester Unitediin on jo 16 pistettä. Viimeiseen viiteen otteluun ainoa tappio tuli FA-cupissa Wigania vastaan, Liigacupin City vei nimiinsä Arsenalia vastaan käydyssä taistossa viikko sitten. City on ollut Valioliigakauden vakuuttavin joukkue alusta asti, tällä kaudella sille ei löydy pysäyttäjää.

Chelsean kausi on ollut epätyypillisin epätasainen, kuusi edellistä otteluakin ovat tuoneet vain kaksi voittoa. Edellisellä kierroksella joukkue taipui Manchester Unitedille 1-2. Nähdyillä otteilla paikka ensi kauden Mestarien liigaan on tiukassa, sen verran kovakuntoisia edellä olevat joukkueet ovat. Chelsealta puuttuu tehokas ykköskärki, joka pystyisi kääntämään pelejä. Willian on palannut ryminällä kokoonanoon ja on ollut joukkueen vaarallisin pelaaja edellisissä otteluissa.

Cityn kokoonpanotilanne heittää haastetta Pep Guardiolalle, kun poissa ovat Benjamin Mendy, Fabian Delph, sekä epävarmoina Raheem Sterling, Fernandinho ja Kyle Walker.

Chelsealta sivussa ovat David Luiz, Tiemoue Bakayoko, Ross Barkley sekä Isaiah Brown.

Arvio

Manchester City on kotikentällään suursuosikki myös Chelsean tapaista suurseuraa vastaan. City on kotonaan ollut suorastaan murskaava 13-1-0 ja maaliero on täysin käsittämätön 50-10.

Chelsea on myös vieraissa ollut pirteä, ja Willianin myötä vaarallisuutta löytyy nyt myös hyökkäyspäässä. Olivier Giroudilta odotetaan joukkueen sisällä tehoja, ranskalainen tuntee varmasti paineet niskassaan.

Manchester Cityn voitto on koko kierroksen yksi varmimmista, mutta Chelsea pystyy kyllä myös maalintekoon vieraissakin.