FC Barcelona-Chelsea
Keskiviikkona 14.3 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigassa ratkotaan jälleen seuraava jatkopaikka, kun taistelupari Barcelona ja Chelsea etsivät toisistaan paremmuutta. Ensimmäinen ottelu päättyi tasan 1-1, joten kaikki on vielä ottelussa auki.

FC Barcelona on vierastasapelin myötä lähellä jatkopaikkaa. Rautainen puolustus takaa sille loistavat lähtokohdat otteluun. Vähämaaliselle ottelulle löydät huippukertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

FC Barcelona-Chelsea alle 2.5 maalia – kerroin 2.30! Lyö vetosi ilmaiseksi:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Kun lyöt otteluun vetoa 25€ edestä vetoa, tilillesi hyvitetään ensin yksi 25€ ilmaisveto ja toinen 25€ ilmaisveto odottaa vielä viikkoa myöhemmin sinua.

Barcelona on todella lähellä La Ligan mestaruutta ja pystyy keskittymään täysillä myös Euroopan himotuimman seurajoukkuetittelin voittamiseen. Barcelona on on yksi tulivoimaisimmista joukkueista koko maailmassa, mutta samalla sen puolustus o ollut täyttä rautaa. Joukkue on päästänyt tämän kauden La Ligassa ainoastaan 13 osumaa kun otteluita on pelattu 28.

Chelsea on tiukan paikan edessä niin kotoisassa Valioliigassa kuin Mestarien liigassa. Joukkue uhkaa jäädä Valioliigassa top 4-sijojen ulkopuolelle ja Mestarien liigassa menestys näyttää liki toivottomalta. Kaikki isketään varmasti nyt peliin, joukkueella ei ole mitään hävittävää. Willianin paluu kokoonpanoon on piristänyt joukkueen pelaamista, mutta peli ei muuten ole tasapainossa, ja ehdottomia kärkijoukkueita vastaan Chelsea on ollut helisemässä.

Kotijoukkue pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä sivussa on vain vähälle peliajalle jäänyt Denis Suárez sekä mahdollisesti Andrés Iniesta.

Chelsealla on myös hyvä tilanne, kun poissa ovat vain David Luiz sekä Ross Barkley sekä mahdollisesti Antonio Rüdiger.

Arvio

Molemmat joukkueet ovat tulleet tutuiksi tiukasta puolustuspelistä. Tasaisessa otteluparissa voitaneen olettaa, että kovin montaa isoa puolustuspään virhettä ei tule, joskin juuri sellainen nähtiin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa.

Chelsea joutuu avaamaan peliä jossain vaiheessa, se tarvitsee vierasmaalin pitääkseen jatkomahdollisuutensa elossa. Peli etenee pitkään kuitenkin Barcelonan kontrollissa ja suurta maalijuhlaa ei tulla näkemään ottelussa. Joukkueiden historia on vähämaalinen yhtä maalirikasta (Chelsea voitti 4-6) ottelua lukuun ottamatta. Tasapeli tai niukka maalin voitto kotijoukkueelle ovat todennäköisimmät lopputulokset.