Chelsea-Tottenham
Sunnuntaina 1.4 klo 18.00
Valioliiga

Valioliigakierros huipentuu sunnuntai-iltana huippukamppailuun, kun Chelsea ja Tottenham iskevät yhteen.

Tottenhamin vierasvoitolle löydät upean korotetun kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tottenham voittaa ja molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – kerroin 6.75!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Chelsean kausi on ollut yhtä isoa pettymystä alusta asti. Joukkue on jäämässä ensi kaudeksi Mestarien liigan ulkopuolelle ja putosi juuri tästä kilpailusta FC Barcelonaa vastaan viime kierroksella. Joukkueen peli on ailahdellut suuresti ja tasaisuutta tekemiseen ei ole löytynyt, kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa ja neljä tappiota. Willian on ollut viime aikoina joukkueen vaarallisin pelaaja ja tehokas hyökkäyssuuntaan.

Tottenham koki kovan pettymyksen pudottuaan Mestrien liigasta Juventusta vastaan. Joukkue on vielä kiinni vähintään Valioliigan neljännessä sijassa, jolla se varmistaisi paikkansa ensi kaudeksi seurajoukkueiden isoimmassa turnauksessa. Harry Kanen loukkaantuminen syö joukkueen iskukykyä, mutta toisaalta paikkaajia on löytynyt ja kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa.

Chelsealta huippukamppailusta sivussa ovat David Luiz, Ethan Ampadu, Ross Barkley, Isaiah Brown sekä mahdollisesti Andreas Christensen ja Thibaut Courtois.

Tottenham on selvinnyt vähemmillä poissaoloilla, kun sivussa ovat Harryt Kane ja Winks.

Arvio

Joukkueet kohtasivat viimeksi elokuussa, jolloin Chelsea oli vahvempi 2-1. Nyt Tottenhamilla on revanssin paikka, ja laadukkaampi ja nälkäisempi joukkue ottaakin vieraissa niukan vierasvoiton.

Molempien joukkueiden pelaajistossa on niin paljon laatua, että molemmissa kenttäpäädyissä nähtäneen maaleja. Takuuvarmasti vauhdikas ja viihdyttävä kamppailu tulossa.