Päivän varma: Lyö veto Valioliigaan – ilmaiseksi!

Crystal Palace-Manchester United
Maanantaina 5.3 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigakierroksen päättävät maanantai-iltana putoamistaistelussa edelleen oleva Crystal Palace sekä sarjan kärkipäässä oleva Manchester United.

Manchester United on pääsemässä jälleen hyvään tuloskuntoon kreivin aikaan. Valioliigan toisesta sijasta tiukasti taistelevalle Unitedille löydät upean tasoitusvedon Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa tapaa aloittaa pelaaminen, sillä häviö on käytännössä mahdottomuus.

LYÖ VETO: Manchester United- 1 kertoimella 2.43

Lyö vetosi ilmaiseksi:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään

JOS VETOSI OSUU, voitat 25€ panoksella 60,75€ ja saat 2×25€ ilmaisvetoa kaupan päälle
JOS VETOSI EI OSU, häviät panoksesi, mutta saat 2×25€ ilmaisvedot ilmaiseksi tilillesi

Crystal Palace on ollut jälleen viime viikot heikossa vireessä. Hetken jo näytti että joukkue pystyy jätättämään putoamisviivan taakseen, mutta heikot otteet ovat pudottaneet joukkueen jälleen putoajan paikalle. Edelliset viisi ottelua ovat menneet voitoitta. Cristian Benteke ja Alexander Sorloth muodostavat uskottavan kärkiparin, mutta duo tarvitsisi enemmän keskityksiä.

United on löytänyt pelaamiseensa tasapainon, josta malliesimerkkinä upea 2-1 – voitto Chelseasta viime viikolla. Kärkipelaaja Romelu Lukakun maalinteko kärkijoukkuetta vastaan on ollut belgialaiselle harvinaista herkkua, United tarvitsee hyökkääjältään osumia enemmän kärkipään otteluissa. Joukkue on keskellä kiivasta taistelua myös Mestarien liigassa Sevillaa vastaan, mutta seuraava osa-ottelu pelataan vasta reilun viikon päästä, joten kokoonpanon suhteen ei vielä tarvitse tehdä muutoksia

Crystal Palacen kokoonpanotilanne on katastrofaalinen, sivussa siltä ovat mm. Connor Wickham, Scott Dann, Ruben Loftus-Cheek, Jason Puncheon, Bakary Sako, Julian Speroni, Wilfried Zaha, Mamadou Sakho,  Timothy Evans Fosu-Mensah, Joel Ward sekä mahdollisesti Yohan Cabaye.

Vierasjoukkue Unitedilta sivussa jatkavat Daley Blind, Zlatan Ibrahimovic, Ander Herrera, Marouane Fellaini sekä mahdollisesti Phil Jones ja Marcos Rojo.

Arvio

Crystal Palacen tilanne on haastava, vire on alaspäin ja joukkue kärsii massiivisista loukkaantumisista, liuta avauksen miehiä on sivussa erilaisten vaivojen ja loukkaantumisten vuoksi.

United haluaa varmasti taistella loppuun saakka vähintään Valioliigan toisesta sijasta, joten motivaatioita varmasti myös tähän otteluun löytyy. Kokoonpanotilanne ja selkeä materiaalietu kääntävät pelisuositukset selkeästi vierasjoukkueen puoleen.