Liverpool-Watford
Lauantaina 17.3 klo 19.30
Valioliiga

Valioliiga-lauantain kruunaa Liverpoolin ja Watfordin välinen ottelu, jossa maaliodotusarvo on korkea.

Liverpoolin otteluissa on totuttu näkemään korkeita maalimääriä, runsasmaaliselle ottelulle löydät ison kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Liverpool-Watford yli 3.5 maalia kertoimella 2.07

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Liverpool on kahdeksan parhaan joukossa Mestarien liigassa ja taistelee Valioliigassakin vielä jopa toisesta sijasta. Kautta voi pitää jo nyt onnistuneena, mutta tavoitteita riittää vielä. Mohamed Salah taistelee Valioliigan maalipörssin voitosta ja joukkue tarvitsee pisteitä jotta sijoitus olisi mahdollisimman hyvä todennäköisen mestarin Manchester Cityn takana. Liverpoolilla on vain yksi tappio viimeiseen kuuteen otteluun, joka tuli Manchester Unitedia vastaan viime kierroksella.

Watfordin kausi on lopulta ollut tasapaksu, viimeiset viisi ottelua ova tuoneet kolme kotivoittoa ja kaksi vierastappiota. Joukkue on kohtalaisen turvassa keskikastissa joten suurempaa motivaatiota loppukauden peleihin ei juurikaan ole. Vieraspeleissä joukkueella on ollut välillä todella vaikeaa.

Kotijoukkue pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaa, poissa on ainoastaan Nathaniel Clyne.

Watfordilla on suuria loukkaantumishuolia, poissa ovat tähtihankinta Gerard Deulofeu, Tom Cleverley, Molla Wague, Younes Kaboul, Tommy Hoban, Nat Chalobah, Craig Cathcart sekä Christian Kabasele.

Arvio

Liverpool on tehnyt Valioliigassa toiseksi eniten osumia Manchester Cityn jälkeen, huimat 68 osumaa. Watford puolestaan on saanut kaivaa palloa omasta verkostaan Valioliigan keksiarvoa usemmin, joukkue on päästänyt jo 50 osumaa.

Motivoitunut Liverpool järjestää maali-iloittelun pahasti vajaamiehistä Watfordia vastaan ja iskee kotonaan rumat lukemat taululle!