Päivän varma: Tottenham & Harry Kane vahvoilla kotona – kerroin jopa 3.75!

Tottenham-Juventus
Keskiviikkona 7.3 klo 21.45
Mestarien liiga

Tottenham ja Juventus kohtaavat Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa ottelussa, ensimmäinen ottelu päättyi kutkuttavasti 2-2.

Tottenhamin kotivoitolle, ja jos tulikuuma Harry Kane onnistuu maalinteossa, löydät upean korotetun kertoimen Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: saat lyödä ensimmäisen vetosi käytännössä ilmaiseksi.

Tottenham voittaa ja Harry Kane tekee maalin – kerroin 3.75! Hyödynnä tämä huipputarjous:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään

▶︎ Jos Tottenham voittaa ja Harry Kane tekee maalin, tienaat 25€ panoksella 93,75€ ja lisäksi saat 2×25€ ilmaisvetoa
▶︎ Jos vetosi menee väärin ja häviät panoksesi, mutta lyötyäsi 25€ vedolla vetoa, saat 2×25€ ilmaisvetoa

Tottenham on pelaamassa upeaa kautta. Joukkue on Valioliigassa hyvissä asemissa ensi kauden Mestarien liigaa ajatellen, ja sillä on myös mahdollisuus edetä Mestarien liigassa kuinka pitkälle tahansa. Ensimmäisen osa-ottelun 2-2 – tulos tarkoittaa sitä, että Juventuksen on otettava aloitteet ja riskit itselleen, jolloin Tottenham pääsee iskemään nopeasti ja vaarallisesti vastaan. Tottenhamin suurin yksittäinen ase on Harry Kane, joka taistelee jälleen Valioliigan maalipörssin voitosta. Kane on vaarallinen sekä jalalla että päällään, mikä luo moninkertaista uhkaa vastustajaa ajatellen.

Juventus taistelee tiukasti Seria A-mestaruudesta Napolin kanssa, mutta yhtä lailla sen tavoitteena on vallata vihdoin myös Mestarien liigan himoittu pokaali. Ensimmäisen osa-ottelun jälkeen joukkue joutuu lyömään kaiken peliin vieraskentällä, joka altistaa sen vaarallisille vastahyökkäyksille. Juventuksen tulee olla erittäin huolellinen pallonmenetysten jälkeen, mikäli se aikoo otteluparista jatkoon.

Tottenham pääsee otteluun ihannetilanteessa, sivussa siltä on ainoastaan Toby Alderweireld.

Juventukselta sivussa jatkavat Juan Cuadrado, Mattia De Sciglio, Federico Bernardeschi sekä mahdollisesti aina tärkeä Gonzalo Higuain.

Arvio

Tottenham nauttii suunnatonta kotietua tällä kaudella Wembleyllä pelattavissa kotiotteluissaan, luvassa on täysi tupa jotka pitävät infernaalista melua kotijoukkueen puolesta alusta alkaen. Tälläinen tuki tuo varmasti lisäpotkua kotijoukkueen otteisiin.

Harry Kane on tällä hetkellä koko maailmassa top 3-tason hyökkääjä, joka pystyy iskemään maaleja lähes mistä tilanteesta ja asennosta tahansa. Isot ottelut ovat Kanelle kuin luotuja, ja hän on usein tiukoissa paikoissa parhaimmillaan. Kane iskeekin ottelussa vähintään yhden maalin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.