© Kuva:

Päivän varma: Valioliigassa rahat takaisin kolminkertaisesti – päälle 50€ ilmaisvedot!

West Bromwich-Burnley
Lauantaina 31.3 klo 17.00
Valioliiga

Maajoukkuetauko on ohitse ja Valioliiga palaa täydellä kierroksella lauantaina. Lähes varma putoaja WBA kohtaa keskikastin Burnleyn.

Heikkona vierasjoukkueena tunnettu Burnley on petrannut pelaamistaan vieraissa huomattavasti. Vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Burnley voittaa kertoimelle 3.05

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

West Bromwich on surkeassa tilanteessa. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet kuusi tappiota ja putoaminen sarjaporrasta alemmaksi on käytännössä varma. Joukkueen puolustus on ollut käytännössä koko kauden tuuliajolla ja maalintekokin on koko Valioliigan heikointa. WBA on sarjan huonoin kotijoukkue, vain kaksi voittoa kun kotiotteluita on takana jo 15.

Burnelyn vahva kausi jatkuu jatkumistaan. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vain yhden tappion ja joukkue on sijoittumassa ylempään keskikastiin. Sarjasijoituksen parantamiselle löytyy yksi selkeä syy, aiemmin arka vierasjoukkue on pysynyt pelaamaan nyt myös veiraspeleissä tasokasta futista, jolla pisteitä on tullut tasaisesti. Burnley onkin ottanut kauden kotipeleistään ainoastaan yhden pisteen enemmän kuin vieraspeleistä.

WBA:n sairastupa on tyhjentynyt lupaavasti, sillä sivussa ovat ainoastaan James Morrison ja Nacer Chadli.

Burneylla on useampi pelaaja sivussa, kun poissa ovat Tom Heaton, Robert Brady, Steven Defour sekä Jonathan Walters.

Arvio

 

WBA on esiintynyt viimeisissä peleissään erittäin epäorganisoidusti ja jopa haluttomasti. Heikot tulokset ovat syöneet lopunkin yrittämisen ja joukkue näyttää olevan valmista kauraa tippumaan Championshipiin. Vierasvoitto isolla kertoimella kelpaa pelattavaksi.