Pohtiiko Cristiano Ronaldo seuraavaa askeltaan? – ”Hän on kysellyt Kiinasta useasti”

© Kuva: Getty Images

Portugalin maajoukkueen entinen päävalmentaja Luiz Felipe Scolari paljastaa, että Real Madridin ykköstähti Cristiano Ronaldo on kysellyt häneltä elämästä Kiinassa useamminkin.

Kiinan Superliigaa on laajalti pidetty sarjana, johon pelaajat lähtevät jäähdyttelemään tai keräämään eläkerahoja varhaisessa vaiheessa.

Ronaldo, 33, ei ole kuitenkaan toistaiseksi osoittanut merkkejä jäähdyttelystä, sillä hän on iskenyt tällä kaudella yhteensä 37 maalia 35 ottelussa. Hänen sopimuksensa Real Madridissa ulottaa vuoden 2021 kesään asti.

Brasilian maailmanmestariksi vuonna 2002 johdattanut Scolari vietti edelliset kolme kautta Kiinan suurseuran Guangzhou Evergranden käskyttäjänä. Hän voitti Evergranden kanssa kolme maan mestaruutta putkeen.

– Jos joku on kysynyt minulta useamminkin, millaista elämä Kiinassa on, niin se on Cristiano Ronaldo. Miksi Cristiano Ronaldo ei voi mennä Kiinaan? sanoi Scolari Esporte Interativolle.

– Annoin hänelle kaikki mahdolliset ohjeet. Cristiano Ronaldolla on brändejä, se on hänen elinkeinonsa. Ja Kiina on maailman suurin maa.

– Sanoin hänelle saman, mitä olen aina sanonut: jos saa tilaisuuden mennä Kiinaan, niin silloin on mentävä.