PSG-Real Madrid
Tiistaina 6.3 klo 21.45
Mestarien Liiga

Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen jatkopaikat ovat tällä viikolla jaossa. Real Madrid on erittäin vahvoilla PSG:tä vastaan.

Real Madridin edetessä otteluparista jatkoon saat rahasi jopa viisinkertaisesti takaisin Coolbetin kautta. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

Real Madrid etenee jatkoon – kerroin 5.00!

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili ja tee talletus
3. Lyö enintään 10€ single-veto Real Madridin jatkoonmenosta. Jos Real Madrid etenee otteluparista jatkoon, Coolbet maksaa pelitilllesi 50€.

PSG lähtee tiistai-illan otteluun haastavista lähtökohdista. Ensimmäisen osa-ottelun 1-3 tappio ei ole maailmanloppu, mutta joukkueella on silti vaikea paikka edetä otteluparista jatkoon. Tähtipelaaja Neymarin loukkaantuminen ei olisi voinut tulla pahempaan aikaan. Brasilialainen on varmuudella viikkokaupalla sivussa otteluista, eikä pysty joukkuettaan auttamaan pelikentällä vielä pitkään aikaan. Edison Cavani kärjessä saa isot paineet hartioilleen.

Real Madrid on La Ligassa kolmantena ja loppukauden ehdoton tavoite on menestyä Mestarien liigassa. Otteisiin on löytynyt tasaisuutta ja Cristiano Ronaldo on myös löytänyt kadoksissa olleet tehonsa. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa, joten joukkue pääsee hyvällä itseluottamuksella tärkeään vierasotteluun. Joukkue tietää ettei sen ole edes pakko voittaa, kunhan peli vain muuten pysyy tasaisena.

PSG:ltä sivussa on tosiaan nilkkavamman vuoksi Neymar, sekä Hatem Ben Arfa ja Marquinhos. Real Madridilta sivussa jatkavat Toni Kroos, Luka Modric sekä epävarmana Jesus Vallejo Lazaro.

Arvio

Neymarin menetys on kuolinisku PSG:n menestyshaaveille tämän kauden Mestarien liigassa. Vaikka joukkueessa löytyykin taitoa mm. Cavanin ja Kylian Mbappen johdolla, on pariisilaisryhmä henkilöitynyt vahvasti nuoreen taituriinsa.

Real Madrid on rutinoitunut eurojoukkue, se pitää pelin hallinnassaan loppuun saakka, ja pystyy reagoimaan nopeasti pelin sisällä tuleviin yllättäviinkin tapahtumiin. Real Madrid jatkoon otteluparista!