Seinäjoen Jalkapallokerho leireilee tällä hetkellä Espanjassa, jossa joukkue on valinnut kapteenistonsa alkavalle kaudella.

Kipparinnauhan kanssa jatkaa virolaismaalivahti Mihkel Aksalu, joka on edustanut seuraa kaudesta 2013 lähtien. Hänet valittiin joukkueen kapteeniksi kaudelle 2016.

Aksalun, 33, avuksi kapteeneiksi valittiin Mehmet Hetemaj, 30, ja Jarkko Hurme, 31.

SJK kohtaa Espanjassa norjalaisen Mjöndalenin lauantaina klo 17:00 Suomen Aikaa. Ottelu pelataan Marbella Football Centerissä.

SJK:n leiri päättyy sunnuntaina ja sitä ennen SJK kohtaa vielä toisessa harjoitusottelussa Norjan toisen sarjatason, OBOS-ligaenin, Mjöndalen IF:n. Keskiviikkona SJK kaatoi saman sarjatason Levangerin ja voitti sen 3-2 luvuin.

– Uskon että siitä tulee kova taistelu. Tämä on semmoinen peli joita me halutaan. Lähdetään peliin maksimoiden omat vahvuudet ja katsotaan sen jälkeen mikä se lopputulos on. Mutta uskon tosiaan että siitä tulee kova taistelu, kertoo Aksalu seuran tiedotteessa.

– Loistavat on fiilikset. Uusi vuosi ja mennään eteenpäin. Ei mitään muuta. Vastuu on iso ja kaikki on mahdollista että me pärjäämme tänä vuonna.