Video: RoPS:n tuore hankinta raivostutti entisessä seurassaan pelikaverit ja fanit – silloinen manageri: ”Tuollaista ei hyväksytä täällä”

© Kuva: Getty Images

RoPS tiedotti maanantaina tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen Wato Kuatén kanssa, lue uutinen. Kuaté edusti lyhyen aikaa viime kaudella Skotlannin Championshipissä pelannutta Dundee Unitedia, kunnes hänet käytännössä erotettiin joukkueesta.

Tapahtumat sijoittuvat viime toukokuulle, jolloin Dundee United pelasi Skotlannin Valioliigan karsintaottelua Hamilton Academicalia vastaan. Hamilton piti sarjapaikkansa kaksiosaisessa karsinnassa voittamalla toisen osaottelun 1-0. Avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta uutisotsikot varasti RoPS:n tuore hankinta Kuaté.

Kuaté raivostui omille pelikavereilleen. Kuaté riiteli kapteeni Mark Durnanin sekä Sean Dillonin kanssa ja hänet otettiin lopulta vaihtoon. Kun Kuaté otettiin vaihtoon, hän suuntasi suoraan pelaajatunneliin ja sai kotiyleisöltä äänekkäät vihellykset, johon mies vastasi provosoivin elkein.

Dundee Unitedin silloinen manageri Ray McKinnon sanoi ottelun jälkeen, ettei Kuaté pelaisi enää ikinä Unitedissa.

– Mark kritisoi häntä ja en usko, että Wato kuumakallena otti tätä kovin hyvin vastaan. Hänen reaktio oli todella huono.

– Kun hän käveli ulos stadionilta ja osoitti tuollaista kunnioituksen puutetta pelikavereitaan ja faneja kohtaan, sitä ei hyväksytä Dundee Unitedissa, manageri McKinnon sanoi tuolloin BBC:n mukaan.

Katso video tapahtumista alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.