AL: Ilves tehnyt jo sopimukset kahden hyökkääjän kanssa – kotiavaus taas uhattuna: ”Valkeakoski ei ole vaihtoehto”

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kertoi Aamulehdelle, että pian seura tiedottaa kahdesta uudesta hyökkääjästä. Lisäksi Hevonkorpi kertoi Ilveksen vaikeasta tilanteesta kotiavauksen suhteen.

– Kaksi hyökkäyspään pelaajaa on tulossa, kunhan saamme kaikki asiat maaliin. Sopimukset ovat jo tehty, Hevonkorpi sanoi AL:lle. .

Ilves aloittaa kauden vieraskentällä HJK:ta vastaan ensi sunnuntaina. Ensimmäinen kotipeli pitäisi pelata 15. huhtikuuta. Ilveksen kotipyhättö Tammelan stadion on vielä talviteloilla pitkään, joten ainoa vaihtoehto Tampereella olisi pelata Ratinassa. Sekään ei tällä hetkellä vaikuta kovin todennäköiseltä, sillä kentällä on lunta vielä runsaasti.

– Jatkamme tiistaina keskusteluja kaupungin kanssa ja selvittelemme vaihtoehtoja, joita on kolme. Pelit pelataan Ratinassa suunnitellusti, pelit siirretään johonkin muualle tai pelit siirretään toiseen ajankohtaan, Hevonkorpi totesi.

Näillä näkymin ajankohdan muuttaminen on epätodennäköisin vaihtoehto. Veikkausliiga on tehnyt seuroille selväksi, että jokaisella seuralla pitää olla varakenttä, jolla pelit pystytään pelaamaan. Ottelusiirtoja tehdään vain pakkoraossa. Luonnollinen vaihtoehto Ilvekselle olisi pelata Valkeakoskella, mutta Hevonkorpi ei halua viedä pelejä naapurikuntaan.

– Valkeakoski ei ole meille vaihtoehto, olemme tamperelainen seura. Tämänkokoisessa kaupungissa pitää olla mahdollisuus pelata liigaa. Emmekä haluaisi viedä otteluita esimerkiksi Helsinkiin. Kotipelit ilman tuloja tai tappiolla olisivat huono homma.

Lue Aamulehden juttu kokonaisuudessaan täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.