Kuopion Palloseurassa koettiin viime viikonvaihteessa tärkeä hallinnollinen uudistus, kun seuran pääomistaja Ari Lahti jättäytyi pois seuran hallituksesta. Hallituksen puheenjohtajanakin toiminut Lahti valittiin tammikuussa Palloliiton uudeksi puheenjohtajaksi.

– Irtisanouduin KuPS:n hallituksen puheenjohtajan paikalta välittömästi sen jälkeen, kun minut valittiin Palloliiton puheenjohtajaksi. Jo etukäteen oli selvää, että minun on jäävättävä itseni Kuopion Palloseura Oy:n hallinnosta, jos valinta osuu kohdalle. Samalla voimme luontevasti uudistaa ja kehittää yhtiön hallitustoimintaa, Lahti kommentoi KuPS:n verkkosivuilla.

KuPS:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi nousee Antti Haapakorva, joka istui jo aiemmin mukana hallituksessa. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Teemu Kontkanen, Mikko Jalkanen ja Karolina Huuhtanen.

– Kuopion Palloseurassa on tehty pitkäjänteistä työtä, joka on viime vuosina kantanut myös hedelmää. Omien kasvattien tähdittämä joukkue on saanut myös kilpailullista menestystä, josta kruununa on paikka tämän vuoden eurokentillä. Tämän päälle on hyvä lähteä rakentamaan, uusi puheenjohtaja Antti Haapakorva totesi haasteistaan.