AS Roman presidentti James Pallotta nimittää seuran väkivaltaisia kannattajia ääliöiksi.

Pallotta kritisoi seuran sivuilla voimakkain sanoin kannattajia, jotka osallistuivat väkivaltaisuuksiin Liverpoolia vastaan pelatun Mestarien liigan välieräottelun yhteydessä.

Liverpoolin kannattaja Sean Cox joutui välikohtauksen takia sairaalaan, jossa hän on kriittisessä tilassa. Kaksi italialaisseuran fania pidätettiin tapauksen johdosta.

Viranomaiset ovat esittäneet huolensa joukkueiden välisestä, Italiassa pelattavasta toisesta osaottelusta, johon on matkustamassa 5000 Liverpoolin kannattajaa. Liverpoolin poliisi neuvoi kannattajia välttämään matkustamista Roomaan, jos heillä ei ole lippua otteluun. Liverpool voitti ensimmäisen osan 5-2.

– Nämä pelit ovat mahtavia, mutta niissä ei ole kyse elämästä ja kuolemasta. Sean Coxin tilanteessa on kyse elämästä ja kuolemasta, sanoi Pallotta.

– Minua ei kiinnosta paskan vertaa, paljonko peli päättyy. Romalla on pitkä historia, ja tällä hetkellä muutama tyhmä ihminen tuhoaa sitä ja hyökkää perintöämme kohtaan. Minä olen kyllästynyt siihen.

– Tämä ei ole ongelma vain Romalle. Tämä on ongelma myös Italialle, viranomaisille ja kaikille meille. Meidän on aika yhdistyä ja viimein herätä, jotta me emme saa ansaitsematonta mainetta. Meillä on maailman parhaat fanit. Kyseessä on vain pari vitun ääliötä, jotka vetävät meitä kuoppaan mukanaan.