FC Lahdelle mieluisa paluumuuttaja – liigan ykköstorjuja palaa seuraan

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigan viime kauden parhaana maalivahtina palkittu venäläistorjuja Aleksandr Vasjutin palaa FC Lahden vahvuuteen kesäkuun loppuun asti kestävällä lainasopimuksella.

Pietarin Zenitissä futisoppinsa saanut ja siellä kirjoilla oleva Vasjutin, 23, saapui ensi kertaa lainalle Lahteen kesällä 2016. Lainasopimus saatiin aikaiseksi myös viime kaudelle, jolloin Vasjutin kuului myös lahtelaisten kapteenistoon ja torjui 10 nollapeliä 23 ottelussa.

Kaiken kaikkiaan hän on edustanut ”Kuhnureita” 35 kertaa pitäen maalinsa puhtaana 14 ottelussa.

– Tämä sopimus oli onni onnettomuudessa, kun Santeri Pakkanen ja Joona Tiainen loukkaantuivat. Jussi Lumion sinnikäs työ palkittiin ja hän pääsi sopimukseen Zenitin kanssa. Tämä on täysi lottovoitto. Saamme oman miehen takaisin ja kaikki on täällä Vasjutinille tuttua. Häntä ei tarvitse erikseen kehua, sillä kaikki me tiedämme, mitä saamme. Nyt meillä on liigan paras maalivahtikaksikko, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas hehkuttaa seuran sivuilla.

Vasjutin saapuu Lahteen ensi viikolla.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!