HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen 26-vuotiaan puolustaja Jarkko Lahdenmäen kanssa. Seura kertoi asiasta Facebook-sivuillaan.

Lahdenmäki pelasi viime kaudella Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Fredrikstad FK:ssa. Pelejä kertyi viime kaudella 11. Fredrikstad putosi kauden päätteksi sarjatasoa alemmaksi.

Lahdenmäki on pelannut urallaan myös yli sata peliä Veikkausliigassa RoPS:n paidassa.

– Saimme oikein lottovoiton siinä mielessä, että saimme toivotun ja kokeneen topparin, seuran puheenjohtaja Christoffer Perret sanoi.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kehui Lahdenmäkeä ja korosti miehen johtajuutta ja fyysisyyttä. Lisäksi Lönnström kertoi lehdistötilaisuudessa, että HIFK aikoo olla vielä valppaana uusien hankintojen osalta.

– Olemme huomanneet nyt sen, että muutaman siirron aikana, mitä tässä on tapahtunut, niin olemme saaneet useita yhteydenottoja ja mielenkiintoisia tarjouksia. Täytyy muistaa, että meillä on aika poikkeuksellinen tilanne, että meillä on joukkueet Ykkösen lisäksi Kakkosessa ja Kolmosessa. Jos ajatellaan pelaajan kehitystä, niin tämä on hyvä paikka harjoitella ammatillisessa ympäristössä ja saada takuu, että jos homma toimii niin pelejä myös tulee, Lönnström sanoi.

Ykkönen alkaa lauantaina 28. huhtikuuta. HIFK avaa kautensa FC Hakan vieraana.