IS: Suomalaisvalmentajat ehdolla Latvian maajoukkueen luotsin paikalle

© Kuva: Getty Images
Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Mixu Paatelainen ja Sixten Boström ovat ehdolla Latvian miesten A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi, kertoo Ilta-Sanomat.

Ilta-Sanomien tiedot ovat peräisin latvialaiselta sportacentrs.com-sivustolta (huom. Maksumuurin takana).

Latvian joukkueen edellinen käskyttäjä Aleksandrs Starkovs sai kenkää huhtikuussa toimittuaan tehtävässä vajaan vuoden. Hän työskenteli aiemmin Latvian joukkueen apuvalmentajana.

Suomen A-maajoukkuettakin valmentanut Paatelainen, 51, sai hiljattain lähteä thaimaalaisesta Ubon Unitedista, jota hän valmensi tammikuusta lähtien. Hän on aiemmin valmentanut urallaan myös Turun Palloseuraa sekä skotlantilaisia Cowdenbeathia, Hiberniania, Kilmarnockia ja Dundee Unitedia.

Boström, 54, muistetaan valmentajana muun muassa Jarosta, ruotsalaisesta Örebrosta, Helsingin Jalkapalloklubista, Major League Soccerin Columbus Crew’sta ja Seinäjoen Jalkapallokerhosta, josta hän sai potkut viime vuonna.

Hän kertoi Ilta-Sanomille, että Latvian jalkapalloliitto ei ole ollut yhteydessä häneen, mutta luonnehti pestiä ”hienoksi” ja ”mielenkiintoiseksi”.

Latvian jalkapalloliitto kommentoi IS:lle, että rekrytointiprosessin loppusuoralla on viisi ehdokasta, joista liitto ei lähtenyt paljastamaan enempää.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Wigan - Sheffield Wednesday tiistaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!