Tiistaina pelataan Saksan Cupin välierä. En ole valitettavasti mukana tässä(kään) ottelussa. Nilkan luumustelma alkoi olla jo voitettu kanta, mutta nilkasta löytyi myös lievä rustovamma. Se piti minut sivussa viikonlopun ottelusta ja pitää myös välierästä.

Jos kaikki menee hyvin, saatan olla kokoonpanossa viikonlopun pelissä Dortmundia vastaan.

Jos kaikki menee hyvin, saatan olla kokoonpanossa viikonlopun pelissä Borussia Dortmundia vastaan. Maanantaina olin jo mukana harjoituksissa oman ohjelman mukaan.

Viimeiset pari viikkoa on mennyt suunnitelmien mukaan. Olemme sarjassa nyt sijalla kolme, samoissa pisteissä Dortmundin kanssa. Sijoituksella ei ole loppujen lopuksi niin suurta merkitystä, kunhan se on neljän parhaan joukossa. Juuri nyt näyttää siltä, että olemme aika vahvoilla siihen. Leipzig on meistä neljän pisteen päässä viidennellä sijalla.

Jos otamme Dortmundilta vieraskentältä edes pisteen, olisi se valtava askel Mestarien liiga -paikan saavuttamisen kannalta. Loppuohjelma on meille aika suotuisa – tappio tuo varmasti uhkaajat lähemmäksi, mutta edelleen kaikki olisi omissa käsissä. Mutta eipä voittokaan ole mahdoton, sillä kuten sanottua, peli on kulkenut viime aikoina hyvin.

Kuka ei haluaisi ”Keltaisen seinän” edessä pelata?

Olen Saksassa pelannut lähes kaikilla kuuluisimmista areenoista, mutta Dortmundissa en vielä koskaan. Toivottavasti sekin tulisi viikonloppuna koettua. Kuka ei haluaisi ”Keltaisen seinän” edessä pelata? Ainakin itselleni se olisi sellainen juttu, jonka haluan kokea.

Mutta ennen viikonloppua olisi yksi peli voitettava. Cupin välierissä on vastassa itse Bayern München. Jo mestaruuden varmistanut Bayern on mukana myös Mestarien liigassa, mutta ei ole mitään syytä odottaa, että heitä pelitahti painaisi. He antoivat peliaikaa viikonloppuna vähemmän pelanneille pelaajille, mutta tahti ei juuri normaalista poikennut. 5-1-voitto Mönchengladbachista kertoo hyvin siitä, missä Bayern menee.

Bayern on loistava joukkue, mutta ei voittamaton.

Mutta emme ole mitenkään ilman saumoja. Meille hyvä päivä, Bayernille vähän heikompi. Kuka tietää? Lähdemme ilman muuta voittamaan tuotakin ottelua ja uskomme, että siihen on hyvät mahdollisuudet. Bayern on loistava joukkue, mutta ei voittamaton. Täydellistä iltaa voittaminen kuitenkin vaatii, se on tiedossa ja siihen pyritään.

[readmore from=Pohjanpalo-Joel]

Myöhään tiistaina sitten tiedetään, loppuuko kausi viimeiseen sarjapeliin vai ollaanko vielä finaalissa mukana.