Väkivahvaa joukkuetta kasaava Kokkolan Pallo-Veikot on saanut jo aiemmin harteilleen Ykkösen suurimman nousijasuosikin viitan, mutta kokoonpano vahvistuu vahvistumistaan. KPV tiedotti tiistaina kahdesta uudesta yksivuotisesta sopimuksesta.

Uusimmat sopimuspelaajat tulevat ulkomailta. Kolumbialainen César Hinestroza vakuutti KPV:n testijakson päätteeksi, mutta iranilainen Reza Chaab liittyy mukaan kokonaan uutena miehenä.

28-vuotias Hinestroza on monipuolinen laitapelaaja, joka pelasi KPV:n harjoitusotteluissa laitapuolustajana. Vasenjalkainen Hinestroza on pelannut aiemmin Kolumbian kahdella ylimmällä sarjatasolla sekä viime kaudella Brasilian kolmannella sarjaportaalla.

20-vuotias Reza Chaab on pelannut kaikissa Iranin nuorisomaajoukkueissa. Alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa Chaabilla on pelattuna kahdeksan ottelua, ja niissä hän on tehnyt kolme maalia. 182-senttinen hyökkääjä on pelannut viimeksi Iranin pääsarjan FC Persepolisin sekä lainaseura Esteghlal Khuzestanin riveissä.

– Hinestroza näytti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, että kyseessä on laatupelaaja. Hänen kohdallaan on äärimmäisen tärkeää, että mies pystyy pelaamaan laitapakin lisäksi myös molemmilla puolilla laiturina, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kuvailee uutta kolumbialaispelaajaansa seuran kotisivuilla.

– Reza on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka vahvistaa edelleen laituriosastoa ja tuo lisäksi vaihtoehtoja muihinkin hyökkäyspään rooleihin. Tällaista miestä on etsitty pitkään ja hartaasti, Korhonen jatkaa.

KPV:n testissä niin ikään olleet Dmitri Dekhteryuk ja Jostin Daly eivät saaneet sopimusta.