Kreikassa kuohuu taas – suurseuran pomo lähetti joukkueen aikaiselle kesälomalle, loppukausi junnuilla

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kerroimme äskettäin siitä, kuinka Kreikan Superliigan huippuottelu PAOK-AEK Ateena jouduttiin keskeyttämään, kun PAOK:n puheenjohtaja Ivan Savvidis tepasteli kentälle pistooli lantiollaan (uutinen). Koko sarja pantiin välikohtauksen vuoksi pienelle tauolle.

Nyt Kreikassa kuohuu jälleen. Suurseura Olympiakosin puheenjohtaja Evangelos Marinakis on määrännyt lähes koko joukkueensa loppukauden pituiselle pakkolomalle jatkuvan alisuorittamisen takia. Lisäksi seurapomo mätkäisi joukkueelleen 400 000 euron sakot.

– Rakennan Olympiakosin uudestaan siten, että siitä tulee joukkue, josta haaveilemme, myös Nottingham Forestin omistava Marinakis jyrisi kreikkalaislehdistölle Sky Sportsin mukaan.

– Minä ja muut fanit olemme sietäneet teitä (pelaajia) tarpeeksi pitkään. Te lähdette tänään lomalle.

Marinakisin kärsivällisyys loppui, kun puolustava mestari Olympiakos jäi sunnuntaina tasapeliin Levadiakosin kanssa. Olympiakos on sarjassa sijalla kolme.

Puheenjohtajan mukaan vain hyvin harva nykyisestä kokoonpanosta saa pelata loppukauden jäljellä olevissa kolmessa ottelussa. Täydennyksiä joukkueeseen aiotaan nostaa seuran alle 20-vuotiaiden miehistöstä.

 

– Amatöörijoukkueet pärjäävät vähällä ja he rakastavat Olympiakosta ja sen kannattajia enemmän kuin te. Te ajattelette vain hienoja talojanne ja autojanne, ettekä välitä joukkueesta lainkaan, Marinakis paasasi.

– Maksan miljoonia siitä, että te saatte kaiken. Teidän takianne olen antanut kenkää kolmelle valmentajalle. Lopulta kuitenkin näyttää siltä, että kaikki oli teidän syytänne.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!