Liverpool tulee maalisuoralle sisäkaarteessa taistelussa Mestarien liigan välieräpaikasta. Reds nimittäin kukisti keskiviikkona Anfieldilla Valioliigaa koko kauden hallinneen Manchester Cityn peräti 3-0 (uutinen).

Kotiyleisö poistui epäilemättä stadionilta ikionnellisena, mutta varmemmaksi vakuudeksi äskettäin Twitteriin liittynyt 32-vuotias James Milner latasi tililleen tästä todisteen. Laitapelaaja kuvasi bussin ikkunasta, kuinka valtava määrä Liverpool-faneja kiitteli omiaan näiden poistuessa stadionilta. ”Sanoja ei tarvita”, Milner kirjoitti twiittiinsä, mutta äänet kannattaa kyllä laittaa päälle. Tunnelma on todellakin katossa.

Milner itse syötti Liverpoolin toisen, Alex Oxlade-Chamberlainin ampuman maalin. Maalisyöttö oli Milnerille kauden Mestarien liigassa jo kahdeksas. Hän johtaa sillä kilpailun syöttötilastoa kolmen syötön erolla seuraaviin, viisi syöttöä antaneisiin Roberto Firminoon ja Luis Suáreziin.

Milner nousi jopa jakamaan kaikkien aikojen yhden kauden syöttöennätystä, sillä kahdeksaan syöttöön ovat pystyneet aiemmin vain Neymar (kaudella 2016-2017) ja Wayne Rooney (2013-2014).

Milner on vieläpä huilannut kaksi ottelua kokonaan, joten kahdeksan syöttöä ovat syntyneet vain seitsemässä pelissä, ja 452 peliminuutissa. Rooney tarvitsi omaan lukemaansa 765 minuuttia ja Neymar 797.

Lähde: UEFA:n Mestarien liigan viralliset kotisivut