Napoli nappasi Serie A:ssa tärkeän voiton sunnuntaina Juventuksen vieraana maalein 1-0. Napolin kaupunki sekosi totaalisesti upeasta voitosta. Joukkue sai mestarien vastaanoton keskellä yötä, vaikka mestaruus on kaikkea muuta kuin voitettu.

Napolin voittomaalin teki Kalidou Koulibaly, joka puski José Callejónin kulmapotkusta pallon hienosti maaliin vain minuutti ennen täyttä aikaa. Lue Napoli-luotsi Maurizio Sarrin kommentit pelistä tästä.

Napoli nousi voiton myötä pisteen päähän Juventuksesta, kun molemmilla joukkueilla on neljä ottelua sarjakautta jäljellä. Sen verran ikimuistoinen voitto kuitenkin oli, että tuhansia ihmisiä saapui lentokentälle ottamaan joukkuetta vastaan.

Kaupungilla laitettiin myös todellinen ilotulitus käyntiin voiton varmistuttua. Katso alla oleva video ilotulituksista, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Tuleva maanantai ja arkeen palaaminen ei kannattajia näköjään haitannut. Napolin joukkue nimittäin saapui lentokentälle keskellä yötä, mutta se ei silti fanien riemua hidastanut. Alla olevalta videolta näet minkälaisen vastaanoton joukkue sai. Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

SSC Napoli Oficial

@sscnapoli_br
📹 Agora, um registro de dentro do Busão da maravilhosa recepção da nossa torcida em Nápoles 👏🎉💥

💙 #ForzaNapoliSempre

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

SSC Napoli Oficial

@sscnapoli_br
🎉 Nossa torcida faz espetáculos lindos dentro e fora dos estádios!

Olha que recepção em Nápoles 👏

✈ #AeroNapoli
💙 #ForzaNapoliSempre