Nyt se on varmaa: välierän parhaaksi pelaajaksi valittu Lukas Hradecky hyvästelee Frankfurtin cup-finaalissa

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt selvitti keskiviikkona tiensä Saksan cupin DFB-Pokalin loppuotteluun toisena vuonna peräkkäin kukistamalla välierässä Schalken maalein 1-0 (uutinen). Huuhkajien Lukas Hradecky esitti ottelussa jälleen useita huipputorjuntoja, ja suomalainen palkittiin pelin jälkeen ottelun parhaana pelaajana.

Ottelun jälkeisessä suorassa TV-haastattelussa turkulaislähtöinen maalivahti vahvisti, että hän lähtee Eintracht Frankfurtista kuluvan kauden päätteeksi. Näin miehen jäähyväisotteluksi jää 19. toukokuuta Berliinissä pelattava cup-finaali Bayern Müncheniä vastaan.

– Tänään pääsin vähän esittelemään osaamistani. Oli hienoa, että pystyin auttamaan joukkuetta, Hradecky aloittaa.

– Ottelun parhaan pelaajan palkinto kuuluu oikeastaan koko joukkueelle, sillä kymmenen miestä kamppaili kentällä mahtavasti. Halusimme päästä finaaliin, joka tulee jäämään viimeiseksi ottelukseni Eintrachtin paidassa. On hienoa heittää jäähyväiset sellaisessa pelissä.

– Eintracht on jo hankkinut uuden maalivahdin, ja aikanaan nähdään, mitä minä tulevaisuudessa teen.

Myöhemmin Eintrachtin urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic vahvisti studiolähetyksessä suomalaisen lähdön seurasta.

– Ensinnäkin haluan sanoa, että Hradecky pelasi erinomaisen ottelun ja teki pari-kolme paraatitorjuntaa. Olen todella iloinen hänen puolestaan, sillä parin viime viikon aikana hänellä oli heikompiakin hetkiä.

– Se, mitä Hradecky sanoi lähdöstään, pitää paikkansa, ja meillä on jo uusi ykkösvahti, Bobic jatkaa.

Eintracht Frankfurtin uusi veräjänvartija on tanskalainen Frederik Rønnow.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.