Arsenal-Atletico Madrid
Torstaina 26.4 klo 22.05
Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigassa alkavat myös välierät. Mielenkiintoisessa otteluparissa kohtaavat Arsenal sekä Atletico Madrid.

Välierissä nähdään joukkueet, jotka hakevat kaudelleen hyvää lopetusta ja edes yhtän pokaalia seuralle. Atletico taitaa puolususpelin ja tasapelille löytyykin hieno kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Arsenal-Atletico Madrid X – kerroin 3.20

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Arsenal lähtee voittamaan Eurooppa-liigaa, sillä Valioliigan sijoituksilla joukkue ei ensi kaudeksi Mestarien liigaan etene. Arsene Wengerin ajanjakso joukkueen peräsimessä päättyy kauden jälkeen, joten senkin vuoksi joukkue varmasti jättää kentälle kaikkensa. Viimeisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut kolme, kaikki voitot ovat tulleet kotikentältä.

Atletico Madrid taistelee vielä La Ligan toisesta sijasta yhdessä Real Madridin kanssa, mutta mahdollisuudet mestaruuteen ovat menneet. Tämän vuoksi myös Atletico on varmasti panostaa Eurooppa-liigassa menestymiseen. Joukkue on ollut hieman alavireinen viime aikoina, joukkue on voittanut vain yhden ottelun edellisestä viidestä. Atletico osaa puolustuspelin, se on jälleen päästänyt mm. La Ligassa vähiten maaleja, ja joukkue lähteneekin vierasotteluun tavoitteenaan pitää Arsenal maaleitta.

Arvio

 

Arsenal pyrkii tekemään maalin tai parikin, jotka olisivat elintärkeitä ensi viikon vierasottelua ajatellen. Atletico nollaa Arsenalin yritykset ja ratkaisevaan osa-otteluun lähdetään 0-0 tai 1-1 – tilanteessa.