Liverpool-AS Roma
Tiistaina 24.4 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan huippujännittävät välierät alkavat todellisessa herkkupalalla, kun yhteen ottavat Liverpool ja AS Roma.

Liverpool murskasi viime kierroksella Manchester Cityn yhteismaalein 5-1. Mohamed Salah on ollut tulikuuma koko kauden ja nyt löydätkin kotijoukkueen menestyksellä upean korotetun kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Liverpool voittaa&Salah onnistuu maalinteossa – kerroin 2.40!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Liverpoolilla on aito mahdollisuus tehdä jotain todella suurta, joukkue on edennyt jo neljän parhaan joukkoon Mestarien liigassa ja sillä on aito mahdollisuus edetä aina finaaliin asti. Ajatukset olivat varmasti lauantain Valioliigakamppailussa WBA:ta vastaan jo tässä tiistai-illan pelissä, lauantainen matsi päättyi pistejakoon tuloksella 2-2. Salah on Valioliigassa jo paukuttanut 31 osumaa ja Mestarien liigassakin yhdessä Roberto Firminon kanssa kahdeksan maalia. Puolivälierissä Manchester Cityä vastaan joukkue esitti upeaa peliään kotiyleisön edessä, samaa agressiivistä ja vauhdikasta futista kotijoukkueelta on lupa odottaa jälleen.

Roma teki todellisen yllätyksen pudottamalla FC Barcelonan jatkosta upealla 3-0 – voitolla puolivälierien jälkimmäisessä ottelussa. Serie A:ssa joukkue taistelee vielä sarjan kolmannesta sijasta yhdessä Lazion ja Interin kanssa, joten myös kotimaassa joukkueella riittää vielä panosta. Kaikki on panostettu kuitenkin tähän ottelupariin, Roma on todellinen yllättäjä neljän parhaan joukossa ja haluaa hyödyntää yllätysmahdollisuutensa loppuun asti.

Liverpoolilta sivussa jatkavat Emre Can, Adam Lallana, Joes Matip sekä Nathaniel Clyne.

Romalta sivussa ovat ainoastaan Gregoire Defrel sekä Rick Karsdorp.

Arvio

 

Liverpoolin onni on että sen hyökkäystrio Salah, Firmino ja Sadio Mane ovat pysyneet terveinä läpi kauden. Joukkue luottaakin jälleen kolmikon tekevän tuhojaan ja etenkn tuulennopea Salah pystyy välillä luomaan maalipaikkoja lähes tyhjästä.

Jordan Hendersonin paluu kokoonpanoon on hyvä asia isännille, jotka tarvitsevat kotiottelustaan voiton, jotta jatkopaikka olisi realistinen viikon päästä pelattavassa vierasottelussakin. Liverpool nauttii pelata kotonaan ja kotiyleisö antaa suojateilleen täyden tuen. Kotivoitto tilauksessa!