Liverpool-Manchester City
Keskiviikkona 4.4 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan puolivälierät jatkuvat huippujännitävällä ottelulla, kun Liverpool ja Manchester City kohtaavat keskiviikkona.

Liverpool on ollut Citylle vaikea vastus ja Mohamed Salah on ollut tulikuuma läpi kauden. Liverpoolin voitolle & Salahin maalille löydät korotetun huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Liverpool voittaa ja Salah onnistuu maalinteossa – kerroin 5.60!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Liverpool taistelee kynsin ja hampain Valioliigan toisesta sijasta ja on jo pitkään hurmannut agressiivisella ja tehokkaalla pelillään. Joukkue on toiseksi tehokkain tehtyjen maalien muodossa juuri Cityn jälkeen, ja verkko on soinut vastustajan kenttäpäädyssä iloisesti myös Mestarien liigassa. Joukkueen osumat ovat Euroopan kentillä jakautuneet tasaisesti monen eri pelaajan kesken, kun Firmino on osunut seitsemän kertaa ja Sadio Mane sekä Salah kuudesti.

Manchester City on jo pitkään ollut teoriassa varma Valioliigan mestari kaudella 2017-2018. Se on saanut rauhassa keskittyä ja valmistautua tähän huipputärkeään peliin, sillä yleisesti on tiedossa, että joukkue haluaa vihdoinkin valloittaa Mestarien liigan nimiinsä. Sergio Aguero ja Raheem Sterling ovat joukkueensa tehoikkaimmat maalintekijät myös Euroopan kentillä, molemmat ovat osuneet neljästi.

 

Arvio

Liverpool on aiheuttanut toistaiseksi Manchester Cityn ainoan tappion Valioliigassa, kun se voitti Cityn tammikuussa 4-3. Liverpool on muutenkin ollut Citylle vaikea vastustaja, ja kotikentällään pystynyt voittamaan jo kolmesti peräkkäin Cityn.

Liverpool iskee kaiken peliin kotipelissään ja janoaa osumia kotikentällään. Sillä on aito mahdollisuus edetä otteluparista jatkoon, mutta se vaatisi kotivoittoa. Salah johtaa Valioliigan maalipörssiä ja on tärkeässä roolissa myös Mestarien liigan jatkopaikkojen suhteen.