Päivän varma: ManCity ja Liverpool järjestävät maali-iloittelun – rahat yli kolminkertaisesti takaisin!

Manchester City-Liverpool
Tiistaina 10.4 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan huippujännittävät puolivälierät jatkuvat kiihkeällä ottelulla, kun Manchester City ja Liverpool ratkovat otteluparin kohtalon.

Liverpool murskasi ensimmäisessä ottelussa Cityn peräti 3-0. Joukkueet ovat järjestäneet usein keskenään varsinaiset maalijuhlat, ja isomaaliselle ottelulle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Manchester City – Liverpool yli 4.5 maalia – kerroin 3.25!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Citylla on takanaan raskas viikko. Ensin joukkue jäi täysin telineisiin Liverpoolia vastaan Mestarien liigassa ja hävisi tylysti 0-3. Sen jälkeen joukkueella oli mahdllisuus ratkaista lopullsiesti Valioliigan mestaruun nimiinsä rakasta vihollista Manchester Unitedia vastaan, mutta kahden maalin johtoasema kääntyi dramaattisesti 2-3 – tappioon. Nyt joukkueella on iskun paikka kotonaan, seuran omistajat ja fanit odottavat nimenomaan euromenestystä, tässä vaiheessa kilpailusta putoaminen olisi joukkueella suuri pettymys.

Liverpool on erittäin lähellä pääsyä neljän parhaan joukkoon Mestarien liigassa, kunhan joukkue ei sula vieraskentällä. Viikonlopun derby Evertonia vastaan oli toissijainen ottelu, kaikki keskittyminen on ollut koko viikon vain ja ainoastaan tässä ottelussa. Liverpool ei voi vetäytyä koko 90-minuuttisen ajaksi, vaan sen on pelattava omaa, rohkeaa peliään. Jos joukkue saa vierasmaalin aikaiseksi, se on erittäin lähellä jatkopaikkaa.

Manchester City pääsee otteluun kokoonpanon oslata erittäin hyvästä asemasta, poissa on ainoastaan Benjamin Mendy.

Liverpoolilla poissaoloja on enemmän, sillä sivussa ovat Emre Can, Joe Gomez, Adam Lallana, Joel Matip ja maalitykki Mohamed Salahin pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin. Salah pelaa kyllä jos vain on yhtään pelikuntoinen.

 

Arvio

 

Tiistai-iltana nähdään yksi kevään odotetuimmista otteluista. Molemmat joukkueet ovat koko Euroopan hyökkäysvoittoisimpia ja pelinopeimpia, ja kun kentällä ovat mm. Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino, Sergio Aguero, Raheem Sterling ja kumppanit, on ottelusta lupaa odotella maalirikasta iloittelua.

City on kotonaan suosikki voittamaan ottelun, mutta Liverpoolin vierasmaali kääntäisi pakan todella sekaisin. Kumpikaan ei varmasti peruuttele, sillä joukkueiden vahvuudet piilevät hyökkäyspäässä. Raivokas taistelu jatkopaikasta tullaan näkemään, jossa nähdään varmasti useampikin komea maali.