Juventus-Real Madrid
Tiistaina 3.4 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat puolivälierillä. Viime kauden finalistit Juventus ja Real Madrid kohtaavat toisensa jo kaavion tässä vaiheessa

Cristiano Ronaldon johdolla huimassa voittoputkessa oleva Real on ottelussa lähellä voittoa. Vierasvoitolle ja Ronaldon maalille löydät upean korotetun kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Real Madrid voittaa ja Ronaldo onnistuu maalinteossa – kerroin 4.75!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Juventus taistelee vielä tiukasti myös Seria A-mestaruudesta, mutta katseet ovat olleet käännettynä pitkään jo tähän huippumatsiin. Edelliset viisi ottelua tappioitta pelannut joukkue oli jo haudan partaalla edellisessä otteluparissa Tottenhamia vastaan, mutta pystyi kahdella salamamaalilla etenemään jatkoon ratkaisevassa vieraspelissä. Juventus ei ole ollut enää yhtä vakuuttava kuin edellisillä kausilla.

Real Madrid on selättänyt alkukauden ailahtelut ja on nyt mukavassa viiden ottelun voittoputkessa. Joukkueella ei ole enää käytännössä mahdollisuutta La Ligan mestaruuteen, vaan kaikka katseet on käännetty Mestarien liigan voittamiseen. Viikonlopun ottelussa Las Palmasia vastaan Cristiano Ronaldo ei edes matkustanut joukkueen mukana, vaan portugalilaistähdelle annettiin täysi keskittymisrauha tärkeään peliin. Gareth Bale oli Las Palmas-pelin sankari kahdella osumallaan, Real voitti kyseisen kamppailun tyyöipuhtaasti 3-0.

Molemmissa joukkueissa oli kierrätystä tätä ottelua ajatellen viikonlopun kierroksella, ja joukkueet pääsevätkin otteluun parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Ainoastaan Isco on mahdollisetsi poissa Realin riveistä.

Arvio

Real Madrid lähtee vierasotteluun altavastaajana, mutta sillä on hyvä mahdollisuus poistua ottelusta voittajana. Hyvin levännyt ja suurissa otteluissa parhaimmillaan oleva Ronaldo jos kuka pystyy iskemään maaleja Gianluigi Buffonin selän taakse, ja näillä osumilla Real pystyy ottelun voittamaan.