MLS:ssä pelaavaan LA Galaxyyn siirtynyt ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović on jo ehtinyt väläytellä pelaamisesta ensi kesän MM-kisoissa. Ruotsin maajoukkueerinkiin kuuluva maalivahti Karl-Johan Johnsson ei suoranaisesti hyppinyt riemusta Zlatanin mahdollisesta paluusta maajoukkuepaitaan.

Ibrahimović lopetti pelit maajoukkueessa kesän 2016 EM-turnaukseen. Ruotsi selvitti tiensä ensi kesän MM-lopputurnaukseen kaadettuaan Italian jatkokarsinnassa. Spekulaatiot Zlatanin paluusta käynnistyivät samalla sekunnilla.

Ranskan liigassa ammatikseen torjuva Johnsson pelkää, että Ibrahimović saattaisi horjuttaa joukkueen yhtenäisyyttä.

– Se on toki valmentajan päätös, jos hän haluaa hänet (Zlatanin) mukaan. Me selvisimme kisoihin ilman häntä ja uskon, että voimme pelata hyvin MM-kisoissa ilman häntä. Mutta kuten sanoin, se on valmentajan päätös. Ja jos hän tulee mukaan, hän varmasti pelaa hyvin, Johnsson sanoi Main Opposen haastattelussa.

Johnssonin mukaan Ruotsin maajoukkue pelaa vahvasti joukkueena. Ruotsin maajoukkueen päävalmentaja Jan Andersson ei ole vielä kommentoinut Zlatanin mahdollista paluuta muuta kuin, että hän on valmis keskustelemaan asiasta.

– Pelaamme joukkueena kollektiivisesti, kaikki pelaajat yhdessä. Zlatan on individualistinen ja pelaaminen menee hänen kauttaan. Sen sijaan nyt pelaamme enempi joukkueena kaikki yhdessä.

– Jos sinulla on joukkueessa Zlatan, Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi, pelaaminen on erilaista, koska he ovat maailmanluokan pelaajia ja heitä täytyy hyödyntää voittaakseen otteluita. En tiedä haluaako valmentaja niin isoa muutosta, koska hänen pitäisi muuttaa koko systeemi sen mukaan, miten hän (Ibrahimović) haluaa pelata, Johnsson lausui.

Viimeisimpänä Ibrahimović kommentoi ensi kesän MM-kisoja tiistaina Jimmy Kimmelin vieraana. Lue tästä, mitä ruotsalaistähti sanoi.

Lähde: ESPN