Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović on julistanut, että hän aikoo lähteä kesän MM-kisoihin.

Ibrahimovićin, 36, mahdollisesta paluusta Ruotsin A-maajoukkueeseen on puhuttu jo usean viikon ajan. Hiljattain Manchester Unitedista Yhdysvaltoihin siirtynyt Ibrahimović ilmoitti vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen vetäytyvänsä maajoukkueesta, mutta hän on viime aikoina vihjaillut halustaan pelata kesällä Venäjällä.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
The chance of me playing in the World Cup is skyhöga #FifaWorldCup2018

Manchesterissa vaivannut polvivamma tuntuu olevan selätetty, sillä Ibrahimović on iskenyt Major League Soccerissa kolme maalia kolmeen otteluun.

Ibrahimović vieraili yhdysvaltalaisessa viihdeohjelmassa Jimmy Kimmel Livessä, jossa hän kertoi, että hänet nähdään kesällä kisoissa.

– Kyllä, menen MM-kisoihin. Minun on oltava varovainen siitä, mitä sanon, koska he hirttävät minut, jos sanon enemmän, naureskeli Ibrahimović.

– MM-turnaus ilman minua ei olisi MM-turnaus.

Ruotsin joukkueen päävalmentaja Janne Andersson odottaa Ibrahimovićin olevan yhteydessä häneen, jos konkarihyökkääjä todella haluaa kisoihin mukaan.

– Meillä oli EM-turnauksen jälkeen keskustelu, joka on edelleen voimassa. Jos hän on muuttanut mieltään, otan mielelläni tiedon vastaan vaikka puhelimessa. En voi toimia lehtitietojen perusteella, vaan minun on oltava yhteydessä pelaajiin, kertoi Andersson ruotsalaislehdistölle.