Saksan maajoukkuemies pitkälle sairauslomalle – ”Karvas pala, että MM-haaveeni särkyi”

© Kuva: Getty Images
Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Borussia Mönchengladbachin hyökkääjä Lars Stindl voidaan laskea ulos Saksan MM-joukkuespekulaatioista. 29-vuotias hyökkääjä loukkasi lauantaisessa Schalke-ottelussa nilkkaansa. Nilkka joudutaan leikkaamaan ja edessä on jopa kolmen kuukauden sairausloma.

– Näin vakava loukkaantuminen tähän aikaan kaudesta on todella kova pala. Ensinnäkään en voi auttaa joukkuettani kauden tärkeillä loppuhetkillä ja toisekseen maistuu todella karvaalta, että loukkaantumisen myötä myös MM-haaveeni särkyi, Mönchengladbachin kapteenina toimiva Stindl kommentoi Kickerille.

Stindl on ollut kiinteä osa Saksan maajoukkueryhmää viime kesäkuusta lähtien. Hän oli tärkeässä roolissa myös viime kesän Confederations Cupissa. Stindl teki turnauksen voittaneen Saksan paidassa kolme maalia ja viimeisteli myös loppuottelun ainoan osuman Chilen verkkoon. Kaikkiaan 11 A-maaottelussa on syntynyt neljä maalia.

Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!