SJK-puolustajalta kova ”lätkätaklaus” päähän – seurat ottivat yhteen Twitterissä: ”Fiksua hehkuttaa tilannetta, josta oma pelaaja saa kortin”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

SJK ja Ilves tasasivat pisteet Tampereella 1-1-lukemin sunnuntaina. SJK:n laitapuolustaja Richie Dorman tyrmäsi Ilveksen laitapuolustaja Tuomas Rannankarin. Seurat eivät nähneet asiaa aivan samalla tavalla Twitterissä.

Rannankari oli tulossa Dormania päin, kun Dorman syötti pallon eteenpäin. Rannankari ei enää ehtinyt Dormanin alta pois ja se koituikin miehen kohtaloksi. Dorman antoi Rannankarille enempi jääkiekosta tutun taklauksen, jossa olkapää osui ikävännäköisesti kohti Rannankarin päätä. Dorman sai tilanteesta varoituksen.

SJK julkaisi videon tilanteesta Twitterissä ja ilmeisesti Ilveksen ja SJK:n ajatukset tilanteenkulusta eivät täysin kohdanneet. SJK:n Twitter-tilillä tilanne nostettiin esiin seuraavin saatesanoin:

– Jos koitat pysäyttää SJK:n Richie Dormanin säänjönvastaisesti, varaudu siihen että se saattaa myös vähän sattua.

Lue minkälaisen vastaanoton SJK:n twiitti sai tästä.

Ilveksen virallisella Twitter-tilillä ei tilannetta nähty aivan näin.

– Fiksua hehkuttaa tilannetta, josta oma pelaaja saa keltaisen kortin. Vastustajan vahingoittaminen sääntöjen vastaisesti on mielestänne some-päivityksen arvoinen suoritus, Ilveksen tililtä kuitattiin.

SJK vastasi vielä Ilveksen twiittiin.

– Keltaisesta kortista voidaan kiistellä oliko se aiheellinen. Tuomari antoi vaparin tilanteesta SJK:lle kun teidän pelaaja tuli sääntöjenvastaisesti ja koitti käsillään vahingoittaa / estää pallotonta SJK:n pelaajaa, SJK:n tilitä kirjoitettiin.

Jos et näe alla olevaa videota tilanteesta, voit katsoa sen tästä.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!