Turun Palloseura avasi kuluvan kauden pistetilinsä lauantaina varsin mukavalla tavalla, kun se kaatoi paikallisvastustaja FC Interin Veritas Stadionilla 2-1.

TPS:n ensimmäiset kaksi ottelua päättyivät tappioihin FC Lahtea ja Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Päävalmentaja Mika Laurikaisen mukaan derbyvoitto ei kuitenkaan vaatinut suuria muutoksia tai tason nostoa hänen joukkueeltaan.

– Pelillisesti tämä oli aika samaa tasoa kuin kauden edellisissäkin peleissä loppujen lopuksi, en näe siinä niin suurta eroa. Joukkue teki tiukassa paikassa erittäin kovan suorituksen, ja nyt myös tuloksen kautta. Olihan tämä hyvä ja tasapainoinen suoritus meiltä, Laurikainen kommentoi TPS:n sivuilla.

TPS:n ensimmäisen jakson rynnistys ja sen aikana syntyneet kaksi maalia riittivät lauantaina voittoon. Inter tuli toisella puolikkaalla peliin mukaan, muttei rinnalle.

– Ottelun toisella puoliajalla Inter pääsi painamaan ja sai vähän jalkaa oven väliinkin, mutta ei päässyt onneksi sisälle asti.

– Pää on nyt pisteiden suhteen auki ja nautitaan siitä tänään. Kopissa oli pelin jälkeen taas ihan sitä samanlaista musiikkia ja metakkaa kuin viime vuonnakin aika monen pelin jälkeen.