Schalken ja Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Leon Goretzka jää kaipaamaan Revierderbyjä Borussia Dortmundia vastaan.

Goretzka, 23, solmi tammikuussa sopimuksen, jonka ansiosta hän siirtyy Bayern Müncheniin ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa Schalken kanssa päättyy.

Näillä näkymin hän pelaa viimeisen Revierderbynsä sunnuntaina, jolloin Dortmund vierailee Veltins-Arenalla. Joukkueiden edellinen kohtaaminen näytti jo päättyvän marraskuussa Dortmundin juhliin, mutta Schalke nousi neljän maalin takaa 4-4-tasapeliin.

Goretzkan mukaan Revierderby on Saksassa ainutlaatuinen ottelu.

– Odotan sitä todella paljon ja yritän tehdä kaikkeni, jotta voitamme sunnuntaina, kertoi Goretzka Reviersportille.

– Saksassa on vain yksi tällainen peli, ja se on Schalke vastaan Dortmund. En tule kokemaan vastaavaa, kun lähden. Jään kaipaamaan derbyä, koska rakastan tällaisia pelejä.

Bayern München varmisti viime viikonloppuna Bundesliigan mestaruuden, joten sunnuntain derbyllä ei ole pokaalitaiston kannalta merkitystä. Schalke on taulukossa toisena, pisteen edellä Dortmundia. Goretzka ei taulukosta derbyn alla välitä.

– Minusta sillä ei ole derbyn kannalta mitään merkitystä. Se on aina tulinen ottelu, kuten se tulee olemaan sunnuntainakin.