Seinäjoen Jalkapallokerhon vaikea alkukausi sai jatkoa keskiviikkona, kun HJK haki sarjapisteet Seinäjoelta maalein 0-1 (raportti). SJK on jäänyt nyt maaleitta kuudessa perättäisessä ottelussa HJK:ta vastaan, Veikkausliiga ja Suomen Cup yhteenlaskettuna.

Keskiviikon ottelun puhutuin tapahtuma oli SJK-valmentaja Tommi Kautosen katsomokomennus. ”Auge” määrättiin poistumaan kentän laidalta tämän huudeltua erotuomari Mattias Gestraniukselle.

– Reagoin tunteella. En käyttänyt mitenkään pahaa kieltä häntä tai ketään kohtaan. En halua sen enempää mennä ottelun tuomaritoimintaan. Saattaisin joutua vain enemmän ongelmiin jos sen tekisin, Kautonen sanoi tilanteesta SJK:n kotisivujen otteluraportissa.

Kautosen mielestä SJK:n pelissä oli paljon hyvää. Koutsi harmittelikin siitä, ettei seinäjokisia palkittu pelistä pisteelläkään.

– Täytyy kiittää pelaajia tosi kovasta taistelusta. Siitä heitä ei voi syyttää, etteivätkö he olisi taistelleet loppuun asti tässä pelissä. He antoivat kaikkensa. Se harmittaa jokaisen pelaajan puolesta, että emme saaneet tästä pelistä mitään.