28-vuotias ranskalaishyökkääjä Guy Gnabouyou jatkaa uraansa Islannin pääsarjaseura IBV Vestmannaeyjarissa. Gnabouyou on tiettävästi solminut IBV:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Gnabouyou on Veikkausliigan ystäville hyvin tuttu pelaaja, sillä hän on edustanut Inter Turkua kahteen otteeseen peräti kuudella eri kaudella, vuosina 2011-2013 ja uudestaan 2015-2017. Gnabouyou on tehnyt Veikkausliigassa kaikkiaan 25 maalia 133 ottelussa.

Piotr Giedyk

@pilkarskais
ÍBV robi kolejny ruch transferowy tuż przed sezonem ligowym i podpisuje 2-letni kontrakt z wychowankiem OM🇫🇷. Guy Gnabouyou ma 28 lat i znany jeszcze szczególnie z gry dla Inter Turku (133 mecze i 25 goli w Veikkausliiga).

Mccreery Sports

@mccreerysports
Deal done for mandated ex Marseille and French Youth Striker Guy Gnabouyou join IBV.

More details to follow....

#MSM #network #wedeliver #playerpathways #experience #striker #europaleague#🇫🇷

Gnabouyou ei siirry saarivaltioon ensimmäistä kertaa, vaan hän pelasi muutama vuosi sitten myös Maltalla, Sliema Wanderersin joukkueessa.

Edellisen veikkausliigakauden jälkeen Gnabouyou siirtyi viime marraskuussa Englannin viidelle sarjatasolle Torquay Unitediin. Pesti ei kuitenkaan kestänyt edes kahta kuukautta, sillä Gnabouyou otti seurasta hatkat heti tammikuun alussa. Torquayn manageri Gary Owers ei ranskalaisen käytöksestä ilahtunut.

[readmore from=Gnabouyou-Guy]

– Hän lähti noin vain ilman mitään ennakkovaroitusta. Ottaen huomioon ajan, jonka uhrasin hänen saamisekseen ja agentin kanssa neuvottelemiseen, se oli minusta hyvin epäkunnioittavaa seuraa kohtaan, Owers totesi BBC:lle tammikuussa.

– Järkytyin, sillä hän istui vielä äsken bussissa matkalla kotiin vieraspelistä Boreham Woodia vastaan. Sunnuntaiaamuna hän oli kuitenkin poissa.

Islannin pääsarjakausi käynnistyy tänään perjantaina.