Veikkausliigakonkari jatkaa uraansa Islannin pääsarjassa

© Kuva: Juha Tamminen
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

28-vuotias ranskalaishyökkääjä Guy Gnabouyou jatkaa uraansa Islannin pääsarjaseura IBV Vestmannaeyjarissa. Gnabouyou on tiettävästi solminut IBV:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Gnabouyou on Veikkausliigan ystäville hyvin tuttu pelaaja, sillä hän on edustanut Inter Turkua kahteen otteeseen peräti kuudella eri kaudella, vuosina 2011-2013 ja uudestaan 2015-2017. Gnabouyou on tehnyt Veikkausliigassa kaikkiaan 25 maalia 133 ottelussa.

Gnabouyou ei siirry saarivaltioon ensimmäistä kertaa, vaan hän pelasi muutama vuosi sitten myös Maltalla, Sliema Wanderersin joukkueessa.

Edellisen veikkausliigakauden jälkeen Gnabouyou siirtyi viime marraskuussa Englannin viidelle sarjatasolle Torquay Unitediin. Pesti ei kuitenkaan kestänyt edes kahta kuukautta, sillä Gnabouyou otti seurasta hatkat heti tammikuun alussa. Torquayn manageri Gary Owers ei ranskalaisen käytöksestä ilahtunut.

– Hän lähti noin vain ilman mitään ennakkovaroitusta. Ottaen huomioon ajan, jonka uhrasin hänen saamisekseen ja agentin kanssa neuvottelemiseen, se oli minusta hyvin epäkunnioittavaa seuraa kohtaan, Owers totesi BBC:lle tammikuussa.

– Järkytyin, sillä hän istui vielä äsken bussissa matkalla kotiin vieraspelistä Boreham Woodia vastaan. Sunnuntaiaamuna hän oli kuitenkin poissa.

Islannin pääsarjakausi käynnistyy tänään perjantaina.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

1
X
2
Bonus
 
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!