Argentiinalle karmea takaisku MM-kisojen alla – ykkösvahdin kisat jäävät väliin

© Kuva: Getty Images

Argentiinan maajoukkueella oli myöhään tiistai-iltana ikävää kerrottavaa. Joukkueen ykkösmaalivahti Sergio Romero loukkasi oikeaan polveaan, eikä Manchester Unitedin veräjänvartija pysty pelaamaan Venäjän MM-turnauksessa.

31-vuotias Romero on pelannut Argentiinan A-maajoukkueessa peräti 94 ottelua – enemmän kuin kukaan muu maan veräjänvartijoista. Hän on ollut joukkueen ykkösvahti kahdessa edellisessä MM-turnauksessa sekä kolmessa Copa Américassa. Manchester Unitedissa Romero on kuitenkin pelannut käytännössä pelkkiä cup-otteluita.

Romeron tilalle MM-ryhmään nousi meksikolaisessa Tigresissä pelaava 32-vuotias Nahuel Guzmán. Ykkösvahdin asemasta kamppailevat kuitenkin Chelsean 36-vuotias kakkosvahti Willy Caballero ja River Platen 31-vuotias Franco Armani. Kolmikolla on yhteenlaskettunakin pelattuna vain kahdeksan A-maaottelua.

Vaikka Franco Armani ei ole pelannut maajoukkueessa vielä peliäkään, moni uskoo hänen nappaavan pelaavan torjujan paikan itselleen. Miehen otteet River Platessa ja sitä ennen Kolumbian pääsarjassa ovat olleet sen verran vakuuttavia.