Kymmenen maalia viime kaudella Ajaxin paidassa Hollannin pääsarjassa tehnyt Justin Kluivert on AS Roman kiikarissa. Italialainen Gazzetta dello Sport kertoo, että siirtosumma ei miellytä Romaa.

Kluivert kiinnostaa tällä hetkellä useita suurseuroja ymäri Euroopan. Ajax on sen sijaan haluton myymään 19-vuotiasta laitahyökkääjää, ainakaan halvalla. Ajax pyytää Kluivertista 40 miljoonan euron siirtokorvausta.

Gazzettan mukaan Kluivertin agentti Mino Raiola tapasi keskiviikkona AS Roman urheilujohtaja Monchin Monte Carlossa. Lehden mukaan Raiola ja Monchi pääsivät sopimuksen pohjasta yhteisymmärrykseen, mutta esteenä on enää Ajaxin pyytämä siirtokorvaus.

Lehden mukaan Raiola pyrkii nyt vaikuttamaan Ajaxin seurajohtoon, jotta hintaa voitaisiin laskea alaspäin. Roma olisi valmis maksamaan Kluivertista noin 20 miljoonaa euroa, joten yhteisymmärrys on vielä kaukana.