Bayern Münchenin päävalmentaja Jupp Heynckes on nähnyt Real Madridin pelaamisessa heikkouksia, joita hän uskoo voivansa hyödyntää, kun joukkueet kohtaavat illalla Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa Espanjassa.

Real Madrid haki ensimmäisestä osasta 2-1-vierasvoiton Bayernista ja jahtaa jo kolmatta peräkkäistä mestaruuttaan kilpailussa.

Vaikka Mestarien liigaa pidetään Real Madridin leipälajina, on joukkue osoittanut merkkejä notkahduksista myös viime aikoina. Madridilaiset hävisivät puolivälierissä Juventukselle kotonaan 1-3 ja olivat tappiolla myös Bayernia vastaan viikko sitten.

Viime vuonna Bayern München ja Real Madrid kohtasivat puolivälierävaiheessa varsin samanlaisissa merkeissä. Espanjalaiset hakivat myös tuolloin 2-1-vierasvoiton Münchenistä, mutta Bayern vei otteluparin jälkimmäisessä osassa jatkoajalle johtamalla peliä 90 minuutin jälkeen 2-1. Jatkoajalla Madrid otti kuitenkin ohjat käsiinsä iskemällä kolme maalia ja viemällä voiton yhteismaalein 6-3.

– Real Madrid osoitti (Juventus-ottelussa), että he ovat haavoittuvaisia myös kotona. He eivät ole voittamattomia, vaikka heidän esitykset ovat olleet vakuuttavia, sanoi Heynckes FourFourTwon mukaan.

– Tiedämme, että tästä tulee vaikea ottelu. Madrid on tottunut erittäin tärkeisiin peleihin, mutta niin olemme mekin. Me tulemme olemaan hyvin vaikea vastustaja.

– Olemme kehittyneet valtavasti ja meillä on tärkeä tavoite, jonka haluamme saavuttaa. Haluamme päästä loppuotteluun ja olemme tietoisia, että Madrid tekee kaikkensa pysäyttääkseen meidät.