Bayern München -vahdin Wikipedia-sivua meni uusiksi: ”Jalkapallohistorian ensimmäinen maalivahti, joka pelaa ilman käsiä ja jalkoja”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin maalivahti Sven Ulreichilla on ollut varmasti vaikea aamu. Bayern-vahti teki karmaisevan virheen, jonka myötä Karim Benzema sai tehdä rauhassa otteluparin ratkaisseen osuman.

Lue Marcelon myöntämästä käsivirheestä tästä.

Ulreich sai tuntea nahoissaan virheensä. Miestä varmasi harmitti vietävästi jo pelkästään se, että virheen myötä Real Madrid eteni Mestarien liigan finaaliin ja Bayernin kohtalona oli jälleen pudota Realia vastaan. Sen lisäksi Ulreichin Wikipedia-sivu päivitettiin uuteen uskoon.

– Jalkapallohistorian ensimmäinen maalivahti, joka pelaa ilman käsiä ja jalkoja, eikä vieläkään tiedetä, miten hänestä tuli ammattilaispelaaja, Ulreichin espanjankielisellä Wikipedia-sivulla kuvailtiin maalivahtia.

Kirjoitukset poistettiin myöhemmin, mutta myös portugalin kielisessä Wikipediassa Ulreichia kuvailtiin Karim Benzeman parhaaksi ystäväksi. Bayern-luotsi Jupp Heynckes tyytyi toteamaan Ulreichin mokaa pieneksi oikosuluksi ottelun jälkeen.

Jos et näe alla olevaa kuvaa Ulreichin Wikipedia-sivusta, voit katsoa sen tästä.