Belgian keskikenttämies: ei kisapaikkaa – ilmoitti maajoukkueuran päättyvän

© Kuva: Getty Images

Kuten tänään aiemmin uutisoimme, jätti Belgian valmentaja Roberto Martínez kisajoukkueensa ulkopuolelle AS Roman keskikenttämies Radja Nainggolanin. Kokeneen pelimiehen pudottamisen ryhmästä valmentaja kommentoi johtuneen taktisista syistä.

30-vuotias pelaaja ei kauaa aikaillut oman ilmoituksensa kanssa, vaan kertoi Instagram-tilillään, että maajoukkueura on päättynyt. 30 kertaa maataan edustanut Nainggolan oli mukana Belgian joukkueessa muun muassa Ranskan EM-kisoissa vuonna 2016.

– Hyvin vastentahtoisesti ilmoitan maajoukkueurani olevan päättynyt. On välillä vaikeaa, kun haluaa olla oma itsensä.

Antwerpenissä syntynyt, jo vuodesta 2004 italiassa pelannut, monin tavoin värikkäänä persoonana tunnettu Nainggolan on ollut Martínezin kanssa tietynasteisella törmäyskurssilla koko tämän nykyisen työn keston ajan. Entinen Everton-luotsi on vastannut Belgian maajoukkuevalmennuksesta elokuusta 2016 alkaen.