Eintracht Frankfurt löysi seuraajan Bayerniin lähtevälle luotsilleen – ”Haaveesta tulee totta”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!

Bundesliigassa sijalle kahdeksan sijoittunut Eintracht Frankfurt ei menetä kauden päätteeksi vain ykköstorjujaansa, Huuhkaja-vahti Lukas Hradeckya. Seurasta lähtee myös päävalmentaja Niko Kovac, joka värvättiin Bayern Müncheniin.

Eintrachtin uudeksi valmentajaksi oli huhuttu muun muassa RB Salzburgin Marco Rosea, kroatialaista Slaven Biliciä ja Huddersfieldin David Wagneria. Etsintä on nyt kuitenkin päättynyt, eikä valinta kohdistunut keneenkään edellämainituista, vaan 48-vuotiaaseen itävaltalaiseen Adi Hütteriin.

Hütter allekirjoitti Eintracht Frankfurtin kanssa kolmen vuoden sopimuksen, josta seura tiedotti keskiviikkona verkkosivuillaan.

Hütter on valmentanut viimeisten kolmen kauden ajan sveitsiläistä Young Boys Berniä. Young Boys voitti tällä kaudella ensimmäisen sveitsinmestaruutensa 32 vuoteen, ja pelaa sunnuntaina Sveitsin Cupin finaalissa vielä tuplamestaruudesta. Lauantaina puolestaan Eintracht kamppailee Saksan Cupin voitosta – ja europelipaikasta – Bayern Müncheniä vastaan.

– Adi on todellinen jalkapallomies, joka elää ja hengittää tätä lajia. Hänen CV:nsä on vaikuttava, sillä hän on osoittanut jatkuvasti useissa seuroissa saavansa kovalla työllä niukoista resursseista parhaan mahdollisen irti. Siksi hän sopii täydellisesti seuraamme, Eintrachtin urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic kehuu.

Koko aiemman pelaaja- ja valmentajauransa vuoteen 2015 saakka Hütter vietti kotimaassaan Itävallassa, vaikka kyselyitä tuli pelaajauran aikana Saksastakin.

– Kun siirryn Eintracht Frankfurtiin, haaveestani tulee totta. Pelaajana en Bundesliigaan päässyt, vaikka kerran sainkin tarjouksen. Valmentajana olen jo aiemmin muutamia tarjouksia Bundesliigasta saanutkin, ja nyt olen todella innoissani siitä, että pääsen työskentelemään maailmanmestarin liigaan, Hütter hehkuttaa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!